Védőeszköz a perui kormány számára

Védőeszköz a perui kormány számára
2021. november 3., szerda

Perui leányvállalatunk, a SALICRU New Energy megnyert egy közbeszerzési pályázatot, amely különböző szünetmentes áramellátó rendszerek (UPS) szállítására irányult az ország Nemzeti Migrációs Főfelügyelősége számára.

Konkrétan a berendezés 4 SLC ADAPT és 27 SLC TWIN RT2 típusú berendezésből állt, amelyek a perui belügyminisztériumhoz tartozó ügynökség több létesítményének hálózati és szerverállványaiban található elektronikus kommunikációs egység védelmét szolgálják. A létesítmények a kikötők és repülőterek határellenőrzéseinél, a bevándorlási ellenőrző pontokon és a regionális központokban találhatók.

A perui kormány a SALICRU egyik rendszeres ügyfele. A közelmúltban tíz UPS-t szállítottak a haditengerészetnek a Covid-betegek kezeléséhez szükséges mesterséges lélegeztetőgépek ellátására.

Az SLC ADAPT és az SLC TWIN RT2 sorozat online kettős átalakítási technológiát tartalmaz. Az előbbi egy moduláris megoldásokkal rendelkező UPS, míg az utóbbi egy rendkívül fejlett folytonossági megoldás a kritikus rendszerek elektromos védelmére.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008552

Látogasson el anyacégünk oldalára

"