UPS a repülőtéri védelmi rendszerekhez

UPS a repülőtéri védelmi rendszerekhez

Az egyik olyan ágazat, amelyben a Salicru a legtöbb tapasztalatot szerezte, a repüléstechnikai ágazat, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten. Ezt a tapasztalatot most különböző szünetmentes áramellátó rendszerek (UPS) szállítása erősítette meg az ENAIRE, Spanyolország fő léginavigációs irányítója számára, amely több mint 2 millió négyzetkilométernyi légteret ellenőriz.

Az ENAIRE-nak szállított 26 Salicru egység az SLC TWIN PRO2 (6 és 10 kVA) és SLC CUBE4 (10-60 kVA) sorozatba tartozik, amelyeket a pamplonai, San Sebastián, Vizcaya, Álava, Logroño és Cantabria repülőterek rádiós segédberendezéseinek, föld-föld és föld-levegő kommunikációs, felügyeleti és radarrendszereinek védelmére használtak.

A Salicru SLC TWIN PRO2 sorozatú szünetmentes tápellátó rendszerei (UPS) online kettős konverziós technológiát használnak, amely a jelenleg elérhető legfejlettebb technológia a legkritikusabb rendszerek védelmére, mivel tökéletesen stabilizált és szűrt szinuszos tápfeszültséget biztosít. Torony formátumban kaphatók, és 0,7 és 20 kVA közötti teljesítménnyel kaphatók.

Ez a sorozat a legjobb megoldás az ERP-rendszerek, az üzleti intelligencia (BI), a CRM-megoldások, az intranetek/extranetek, a vállalati hálózatok stb. biztonságos ellátására, tekintettel az áramellátást érintő zavarok széles skálájára (mikrohullámok, feszültségingadozások, frekvenciaingadozások, harmonikusok, átmeneti kitörések stb.), amelyek helyrehozhatatlan károkat vagy magas költségeket okozhatnak mindezekben a kritikus rendszerekben.

A Salicru SLC CUBE4 sorozatú szünetmentes áramellátó rendszerei (UPS) a legmodernebb biztonsági megoldást jelentik minden kritikus rendszer és érzékeny terhelés számára. A Nimbus rendszeren keresztül alapfelszereltségként felhőkapcsolattal rendelkeznek a berendezések felügyeletéhez és távoli irányítási lehetőségekhez, az incidensekről szóló értesítéshez, a berendezések állapotának felügyeletéhez és a megelőző karbantartási intézkedésekhez.

A közepes teljesítményű, virtualizált környezetekkel rendelkező edge-computing megoldások és az összes kapcsolódó kritikus folyamat, legyen szó IT-alkalmazásokról, ipari folyamatokról, távközlésről vagy infrastruktúrákról, optimalizálják biztonsági teljesítményüket, ha az SLC CUBE4 sorozat UPS-ével védik őket.

Hol talál minket
Bottka Zoltán
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Ügyfélszolgálat / Áruátvétel
1025 Budapest, Vérhalom u. 31B.

1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 70 427 5330
salicru@salicru.hu

006802

Látogasson el anyacégünk oldalára

"