Új vezetői kinevezések

Új vezetői kinevezések
2022. november 8., kedd

A Salicru két új kinevezéssel erősítette meg vezetői struktúráját. Az első Estela Martínez, aki mostantól a Humánerőforrás és Integrált Irányítási Rendszerek Főosztály vezetője, míg a második Eduard Barcelona, az új exportigazgató. E két új kinevezés célja a vállalat stratégiai funkcióinak megerősítése, és ezáltal a vállalat vezető piaci pozíciójának megszilárdítása.

Az Emberi Erőforrások és Integrált Irányítási Rendszerek Főosztálya magában foglalja a minőség, a környezetvédelem, a kockázatmegelőzés, valamint a munkahelyi egészségvédelem és biztonság területeit is. E területek tevékenységi körébe tartozik a Salicru elektronikai berendezéseinek tervezése, gyártása, értékesítése és szervizelése.

A vállalat ISO 9001 és 14001 tanúsítványainak nemrégiben történt megújítása és az ISO 45001 tanúsítvány (első alkalommal történő) megszerzése mellett az osztály egyik kiemelt célkitűzése a vállalat CO2-kibocsátásának hatását kompenzáló intézkedések kidolgozása annak érdekében, hogy a Salicru biztonságos és egészséges munkahelyet nyújtson alkalmazottai számára.

Estela Martínez új pozícióját megelőzően a Salicru kockázatmegelőzési és környezetvédelmi vezető műszaki tisztviselője volt, ahol számos folyamatot hajtott végre a vállalat rendszereinek folyamatos javítása érdekében.

A maga részéről Eduard Barcelona (ipari mérnök, elektronikai szakterületen) vette át az exportért való felelősséget, miután több évet töltött a Salicru európai értékesítési vezetőjeként. Új szerepkörének részeként Eduard fogja meghatározni az új nemzetközi piacokon, elsősorban Dél-Amerikában és Afrikában történő növekedés kereskedelmi stratégiáját. Ennek elérése érdekében, valamint osztálya és a vállalat értékesítési hálózatának megerősítése mellett Eduard célja, hogy szövetségeket kössön stratégiai partnerekkel és forgalmazókkal annak érdekében, hogy olyan integrált megoldásokat kínáljon, amelyek megfelelnek a nemzetközi ügyfelek és ágazatok sajátos igényeinek.

Ezen új terjeszkedési stratégia részeként kulcsszerepet fognak játszani a hálózatra csatlakoztatott napelemes inverterek, amelyek jelenleg a Salicru-t hozzásegítik ahhoz, hogy igen jelentős jelenlétet építsen ki olyan országokban, mint Litvánia, Norvégia és Finnország.

A Salicru családi vállalkozásként kezdte életét, és a kezdetektől fogva egyértelműen a nemzetközivé válásra összpontosított, amely az üzletfejlesztés alapvető stratégiája. Emiatt ma már több mint 130 országban találhatók meg vállalatunk termékei és szolgáltatásai, és gyártási központokkal rendelkezünk Spanyolországban és Kínában, valamint leányvállalatokkal 11 országban. A Salicru az egyik globális viszonyítási pont a villamosenergia-ellátás zavarai elleni védelemre szolgáló technológiai megoldások tervezése terén.

Hol talál minket
Bottka Zoltán
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Ügyfélszolgálat / Áruátvétel
1025 Budapest, Vérhalom u. 31B.

1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 70 427 5330
salicru@salicru.hu

006802

Látogasson el anyacégünk oldalára

"