Új SPS ONE BL: milyen színű az energiád?

Új SPS ONE BL: milyen színű az energiád?
2023. október 2., hétfő

A Salicru bejelentette az új SPS ONE BL bevezetését, amely elegáns és kifinomult kiegészítője a sikeres SPS ONE szünetmentes tápegységek (UPS) termékcsaládjának. Ez az új, fekete színű változat a Salicru már jól ismert, piros színű SPS ONE-jával párhuzamosan jelenik meg, és modern és elegáns esztétikájával tűnik ki.

A Salicru SPS ONE BL egy fejlett elektromos védelmi megoldás. Line-Interactive technológiával rendelkezik, amely garantálja a kiváló minőségű áramellátást, ami elengedhetetlen a megszakítások, károk és adatvesztés elleni védelemhez. Ez a technológia biztosítja, hogy a csatlakoztatott eszközök zavartalanul működjenek tovább bármilyen elektromos ingadozás esetén.

Egy másik kiemelkedő funkció az automatikus feszültségszabályozás (AVR), amely az akkumulátorra való támaszkodás nélkül korrigálja a kisebb feszültségingadozásokat, így segít meghosszabbítani annak élettartamát és garantálja az optimális teljesítményt. Ami a csatlakoztathatóságot illeti, a HID protokollal rendelkező USB-interfész lehetővé teszi a felhasználók számára a zökkenőmentes interakciót a készülékkel. Ez az interfész megkönnyíti a paraméterek konfigurálását, az UPS vezérlését és a számítógép leállításának vagy hibernálásának kezelését, és kompatibilis a különböző operációs rendszerekkel, például a Windows, Linux és Mac operációs rendszerekkel. E funkciók kiegészítésére a Salicru menedzsment- és felügyeleti szoftvert kínál. Ez a szoftver, amely kompatibilis a főbb platformokkal, részletes vezérlést biztosít a felhasználók számára az UPS felett, lehetővé téve a fájlok és alkalmazások szabályos leállítását kritikus helyzetekben.

Ezenkívül áramkimaradás esetén a Salicru az SPS ONE BL-t robusztus tartalék akkumulátorral szerelte fel, amely elegendő energiát biztosít a számítógépes rendszer megfelelő leállításához, így megakadályozza az adatvesztést és az elektronika esetleges károsodását. Ez a funkció létfontosságú olyan környezetben, ahol az áramellátás folyamatossága elengedhetetlen.

Minden funkciója elérhető a salicru.com/sps-one oldalon.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008458

Látogasson el anyacégünk oldalára

"