Új Salicru-berendezés a Medina-La Meca nagysebességű vasútvonalra

Új Salicru-berendezés a Medina-La Meca nagy sebességű vasútvonalra

A Salicru új szünetmentes tápellátó rendszereket (UPS) és akkumulátorállványokat szállított a Medina és Mekka közötti nagysebességű vasúti folyosóhoz, mely szent városokat évente több millió muszlim zarándok látogatja. Ez a fontos infrastruktúra, amely áthalad Szaúd-Arábia tengerparti és sivatagi területein, már rendelkezik a márka különböző berendezéseivel a BOCC (Backup OCC) összes berendezésében.

Ez alkalommal a Salicru az SLC CUBE3+ sorozat több egységét szállította, 7,5 és 15 kVA közötti teljesítménnyel, valamint az SLC ADAPT sorozat több egységét, 30 és 500 kVA közötti teljesítménnyel, amelyek 2 és 10 óra közötti autonómiát garantálnak.

Ezt a berendezést a Haramain Railway OCC-ben, a több mint 400 kilométeres útvonal egyik operatív irányítóközpontjában helyezték el.

Energiahatékonyság a kiváló elektromos védelemben

Az SLC CUBE3+ sorozat a nagy teljesítményű on-line kettős átalakítású (VFI) UPS-technológiák sorozata, amely megbízható áramellátást biztosít, miközben jelentős energia- és költségmegtakarítást ér el, mind a telepítési, mind az üzemeltetési költségek tekintetében.

A berendezés bemeneti tápegységében kiemelhetjük az egységnyi bemeneti teljesítménytényezőt (PF=1) és a valóban alacsony torzítási arányt (THDi még 1,5%-nál is alacsonyabb), ami csökkenti az üzemeltetési és telepítési költségeket, és hozzájárul az elektromos hálózat minőségének javításához.

Ami a kimeneti viselkedést illeti, a teljesítménytényező (PF=0,9) optimális elektromos védelmet biztosít az aktuális informatikai rendszerek számára, valamint az alacsony kimeneti harmonikus torzítás (THDv 0,5% alatt), amely lehetővé teszi számukra bármilyen típusú terhelés (induktív, ellenállásos, kapacitív vagy vegyes terhelés) védelmét. Az elért hatékonyság (akár 95% online üzemmódban és 98,4% intelligens ECO üzemmódban) jelentős energiafogyasztás-megtakarítást eredményez, és csökkenti a légkondicionálási igényeket.

Redundáns védelem a kritikus alkalmazások számára

Az SLC ADAPT sorozat moduláris megoldásokból áll, online kettős konverziós technológiával, DSP vezérléssel és háromszintű IGBT inverterrel.

Ez a sorozat a rendelkezésre álló modulok széles választékának (25, 30 és 50 kVA), a különböző konfigurálható rendszereknek (6, 8, 10 vagy 12 modul) és a párhuzamos/redundáns, akár 3 darab 500 kVA-s rendszerre is kiterjedő lehetőségnek köszönhetően 25 kVA-tól 1500 kVA-ig konfigurálható megoldásokat tesz lehetővé. Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy a védelem az igények növekedésével együtt növelhető – pay as you grow -, ami javítja a teljes tulajdonlási költséget (TCO).

Az SLC ADAPT hot-swapolható moduljai pedig működés közben is hozzáadhatók vagy kicserélhetők, ami javítja mind az MTTR-t (átlagos javítási idő), mind a karbantartási költségeket. Ezenkívül a rendszer távoli kezelése, amely bármilyen platformba integrálható, megkönnyíti a működtetést. A rendelkezésre álló széles körű tartalékolási lehetőségek az intelligens akkumulátortöltéssel együtt biztosítják a védett berendezés folyamatos működését.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008552

Látogasson el anyacégünk oldalára

"