A Torre Caleidóban található innovatív Quirónsalud Sportorvosi Központ felszerelései

A Torre Caleidóban található innovatív Quirónsalud Sportorvosi Központ felszerelései
2022. január 13., csütörtök

A Salicru különböző szünetmentes áramellátó rendszereket (UPS) szállított a Quirónsalud által a madridi Caleido toronyban megnyitott sportorvosi központba. A Cuatro Torres Business Area komplexum mellett, a Paseo de la Castellana sugárúton található épület Spanyolország hetedik legmagasabb épülete, amely többek között Spanyolország első vertikális egyetemének ad otthont.

Konkrétan ezt az új sportorvosi központot összesen 5 különböző teljesítményű egységgel látták el az SLC ADAPT sorozatból és 4 egységgel az SLC TWIN PRO2 sorozatból, amelyek Spanyolország vezető kórházcsoportjának, a Salicru rendszeres ügyfelének új orvosi központja különböző létesítményeinek védelmére szolgálnak.

A Torre Caleido Sportorvosi Központ több mint 12 000 m²-es, innovatív tér, amely a sportolók átfogó ellátásához szükséges összes orvosi és technológiai szakterületet kínálja majd.

Megbízhatóság a kiváló elektromos védelemben

A Salicru SLC ADAPT sorozatát moduláris UPS-megoldások alkotják, on-line kettős konverziós technológiával, DSP vezérlési technológiával és háromszintű IGBT inverterrel. Ez a berendezés biztosítja a magas szintű elektromos védelmet igénylő szolgáltatások megbízható, folyamatos és minőségi működését.

A rendelkezésre álló modulok széles választékának (25, 30 és 50 kVA), a különböző konfigurálható rendszereknek (6, 8, 10 vagy 12 modul) és az akár 3 darab 500 kVA-s rendszer párhuzamos/redundáns opciójának köszönhetően ez a sorozat 25 kVA-tól 1500 kVA-ig terjedő konfigurálható megoldásokat tesz lehetővé.

A teljes tulajdonlási költség (TCO) javításán túlmenően a hot-swapolható modulok működés közben is hozzáadhatók vagy cserélhetők, miközben javul az MTTR (átlagos javítási idő) és a karbantartási költségek. Ezenkívül a rendszer távoli kezelése, amely bármilyen platformba integrálható, megkönnyíti a rendszer üzemeltetését. A rendelkezésre álló széleskörű tartalékolási lehetőségek és az intelligens akkumulátortöltés pedig biztosítják a védett kritikus terhelések folyamatos működését.

Ez a sorozat redundáns védelmet nyújt olyan kritikus alkalmazások számára, mint például a különböző kapacitású adatközpontok, IT-infrastruktúrák, moduláris és virtualizált adatközpontok, valamint folyamatkritikus alkalmazások.

A Salicru SLC TWIN PRO2 sorozat a maga részéről egy torony formátumú, kettős konverziós on-line technológiájú UPS, amely a legújabb funkciókat tartalmazza, hogy fejlett védelmi rendszer legyen az érzékeny és kritikus terhelések, például az IT-környezetek számára.

A minden típusú terheléshez való rendelkezésre állás garantálása érdekében ez a sorozat magas kimeneti teljesítménytényezővel (PF=0,9), valamint az LCD-kijelzőn és a billentyűzeten keresztül történő állapotinformációkkal történő teljes körű vezérléssel rendelkezik.

A hosszabb tartalék időt igénylő berendezések esetében lehetőség van a tartalék idő meghosszabbítására extra töltővel és további akkumulátormodulokkal ellátott UPS-ek segítségével. Szintén említésre méltó az Eco-módú működés lehetősége a berendezés hatékonyságának javítása érdekében, illetve az EPO (vészhelyzeti kikapcsolás) funkciók, a frekvenciaváltóként való működés és a beépített akkumulátorteszt.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Ügyfélszolgálat / Áruátvétel
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 70 427 5330
salicru@salicru.hu

007329

Látogasson el anyacégünk oldalára

"