SLC TWIN RT2 LION

SLC TWIN RT2 LION, az új UPS lítium-ion akkumulátorokkal, amelyek maximális védelmi sűrűséget biztosítanak.

A Salicru bemutatja az SLC TWIN RT2 sorozatú szünetmentes tápegység (UPS) új változatát. Ez az SLC TWIN RT2 LION modell online kettős konverziós technológiával (a legmegbízhatóbb a piacon), FP=0,9 kimeneti teljesítménytényezővel, bármilyen torony/állvány környezethez igazítható formátummal és széleskörű kommunikációs lehetőségekkel.

A Salicru SLC TWIN RT2 LION sorozatának fő újdonsága a lítium-ion akkumulátorok használata tartalék áramforrásként, amely számos előnyt biztosít a hagyományos VRLA (szelepvezérlésű ólom-sav akkumulátorokkal) szemben: megduplázza a várható élettartamot, akár tízszer több kisütési ciklust tesz lehetővé, négyszer kevesebb önkisülést, magas hőmérsékleten (40ºC) is megőrzi a teljesítményt, kisebb súlyt és térfogatot és akár négyszer gyorsabb feltöltési időt biztosít, egyéb jellemzők mellett.

A TCO szempontjából a lítium-ion akkumulátorok hasznos élettartama meghaladja az UPS becsült élettartamát (10 év), és nem kell 4-5 év után cserélni őket (mint az ólomakkumulátorokat), így a valamivel magasabb kezdeti beruházás a rendszer élettartamának végén jelentős megtakarítássá alakul.

A Salicru SLC TWIN RT2 LION modellje bármilyen edge computing környezethez alkalmazkodik, és kompakt formátumban, széleskörű kommunikációs lehetőségekkel kínál csúcsszintű biztonságot IT-szerverek, hang- és adathálózatok, videó streaming, egységes kommunikáció, dokumentumkezelés vagy CAD/CAM számára.

Az új SLC TWIN RT2 LION UPS, amelynek teljesítménye 1000 és 3000 VA között mozog, a számos mellékelt kiegészítőnek és a dönthető kijelzőnek köszönhetően torony és rack formátumban is felszerelhető. Rendelkezik UPS felügyeleti és menedzsment szoftverrel a fájlok és alkalmazások lezárásához Windows, Linux, Unix és Mac környezetekben; intelligens foglalattal az SNMP környezetekben integrációs kártyák vagy optoelemeken keresztül jelkártyák csatlakoztatásához, valamint USBHID UPS funkcióval, amely lehetővé teszi a számítógép USB porton keresztül történő vezérlését, paraméterkonfigurálását és leállítását/hibernálását.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008552

Látogasson el anyacégünk oldalára

"