SLC Energy Manager és SLC TWIN3: a Salicru új katalógusának új sztárjai

SLC Energy Manager és SLC TWIN3: a Salicru új katalógusának új sztárjai
2023. május 7., vasárnap

A hatékony energiamenedzser és a szünetmentes áramellátó rendszerek (UPS) új választéka, amelyek kulcsfontosságúak a csatlakoztathatósági megoldásokhoz, a 2023. áprilisi kiadás termékkínálatának fő újdonságai.

A Salicru a salicru.com oldalon elérhető új, frissített termékkínálat-katalógusát új termékekkel és megújult belső képpel dobja piacra. A 200 oldalas katalógusban a termékeket ismertetik: UPS/UPS, elektromos védők, akkumulátorok, frekvenciaváltók, napelemes inverterek, egyenáramú rendszerek, transzformátorok és stabilizátorok. A kapcsolódó szolgáltatások, köztük a NIMBUS távkarbantartás is szerepel.

Az SLC Energy Manager a fotovoltaikus létesítmények menedzsere, amely egyetlen eszközben integrálja a mérést és a Wi-Fi csatlakoztathatóságot. Támogatja több inverter párhuzamos kezelését, az Equinox alkalmazáson keresztül csatlakozik, és nagyfokú kompatibilitást biztosít a meglévő létesítményekkel.

Az SLC TWIN PRO3 és SLC TWIN RT3 UPS-ek negyedik kiadása robusztusságot, energiahatékonyságot és a NIMBUS platformon keresztül kibővített csatlakoztathatóságot kínál a termelési környezet védelme érdekében.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008688

Látogasson el anyacégünk oldalára

"