Salicru garantálja az energiát az egészségügyi ágazatban

Salicru garantálja az energiát az egészségügyi ágazatban
2023. szeptember 28., csütörtök

A kórházaknak speciális, rendkívül összetett energiaigényeik vannak, amelyeknek lehetővé kell tenniük, hogy áramkimaradás esetén is működhessenek, vagy garantáltan működhessenek a berendezések. A Salicru különböző projekteken dolgozik, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten, amelyek az egészségügyi központok változó igényeire reagálnak.

A Salicru a Bender céggel közösen hozta létre az UNIS-t, a szigetelt és szünetmentes rendszert, amelyet idén októberben az A Coruña-i Kórházi Kongresszus keretében mutatnak be. Ez a multifunkcionális és moduláris berendezés a szigetelt rendszer és a szünetmentes áramellátó rendszer felügyeletét és vezérlését, a kijelző és vezérlőképernyő révén a berendezéssel való könnyű interakciót, valamint a kórház globális rendszerébe való könnyű integrációt biztosító nyílt kommunikációt kínálja. A Salicru elkötelezett az intelligens kórházak, a fejlett technológiával rendelkező egészségügyi központok fejlesztése mellett, amelyek javítják a betegellátást, optimalizálják az orvosi ellátási folyamatokat, és jobb interakciót biztosítanak az egészségügyi személyzet és a berendezések és elektromos berendezések között.

Belgiumban a Waregemben található Our Lady of Lourdes regionális kórház nemrégiben biztosította létesítményeit egy Salicru szünetmentes tápegységgel (UPS), amely megvédi a legfontosabb kritikus szolgáltatásokat az áramkimaradásoktól. A Nyugat-Flandria tartományban található kórházi központot 90 évvel ezelőtt alapították, és jelenleg több mint 250 ággyal, közel 800 egészségügyi szakemberrel és évente több mint tízezer beteggel rendelkezik. A 160 kVA teljesítményű SLC CUBE 3+ modell megvásárlása az újraélesztési, intenzív ellátási és műtőtermi területek energiaellátását fedezi. A telepítést az MCE UPS végezte, egy több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező vállalat, amely egy évtizede dolgozik együtt a Salicru-val, és amely az ipari, egészségügyi, informatikai és biztonsági szektorok számára készít UPS-berendezéseket.

Az NHS Bristol Royal Infirmary létesítményeinek jelentős bővítése részeként a Phoenix Power Solutions két 100 kVA (75 kVA N+1) SLC ADAPT 2 egységet telepített az új, nagy teljesítményű kapcsolótermekbe, amelyek akkumulátorokkal rendelkeznek, amelyek több mint 3 órás autonómiát biztosítanak hálózati hiba esetén. Egy további 125 kVA (100 kVA N+1) SLC ADAPT 2 rendszert telepítettek a szomszédos gyermekkórházban, egy másik 45 kVA-t a szemészeti kórházban és egy harmadik 50 kVA-t az új központban, valamint 3 x 10 kVA SLC TWIN PRO 3 egységet a különböző osztályokon, valamint néhány kisebb egységet a kórházban szétszórva. Egy 30 kVA SLC CUBE 3+ SLC CUBE 3+ támogatja a létesítmény oktatási központját. A Weston kórházban, amelyhez csatolták, több SLC TWIN PRO 3 egységet telepítettek a géptermekbe, amelyek kritikus egyedi elektromos támogatást biztosítanak a műtők és más fontos rendszerek számára.

Az NHS South Buckinghamshire-ben pedig fokozatosan cserélték le a régebbi egységeket. Néhány speciális területen, ahol már meglévő párhuzamos rendszereket telepítettek, például a patológián, rövid távon tervezik, hogy ezeket az elöregedő egységeket további SLC ADAPT moduláris egységekkel cserélik le.

Függetlenül a szükséges rendszer típusától, a Salicru egységcsalád lehetővé teszi a kritikus rendszerek rendkívül nagy rugalmasságának és redundanciájának biztosítását, amelyet mindig folyamatos karbantartás és extrém akkumulátoros tesztelés támogat.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008689

Látogasson el anyacégünk oldalára

"