Salicru Experience: egy innovatív bemutatóterem

Salicru Experience: egy innovatív bemutatóterem
2022. november 7., hétfő

Salicru Experience a neve új bemutatótermünknek: egy innovatív tér, ahol a Salicru által kínált különböző megoldások teljes skálája megtekinthető. A bemutatóterem interaktív képernyőkkel is rendelkezik a multimédiás prezentációkhoz, számos legújabb generációs technológiai eszközzel és számos tárgyalóteremmel. Röviden, ez egy olyan élvonalbeli helyiség, amely ideális a forgalmazók és ügyfelek látogatására, akik meg akarják ismerni a legújabb termékfejlesztéseinket.

A bemutatóterem a Santa María de Palautorderában (Barcelona) található székhelyünkön található, és több különböző területre lett felosztva annak érdekében, hogy a Salicru jelenlegi termékpalettáján szereplő összes termék láthatóvá és hangsúlyossá váljon: ipari és háztartási UPS-rendszerek, stabilizátorok, egyenáramú rendszerek, transzformátorok, változó frekvenciájú meghajtók és fotovoltaikus inverterek.

Mindezen területek termékbemutató videókkal vannak ellátva, amelyek hozzáférhető és tanulságos betekintést nyújtanak a termékek műszaki jellemzőibe és alkalmazásaiba a különböző piacokon, ahol tevékenykedünk. A digitalizálás és a világítás szintén kulcsszerepet játszik új bemutatótermünkben, ahol a berendezések az egész térben el vannak osztva, hogy megkönnyítsék a különböző környezetek megjelenítését az adott felhasználásnak vagy kontextusnak megfelelően.

Az egyik elem, amely megkülönbözteti a többi bemutatóteremtől, az a terület, amely közvetlen rálátást biztosít a gyártóüzemre: ez a részlet hangsúlyozza azt a nagyipari hagyományt, amely mindig is jellemezte vállalatunkat.

Így a Salicru Experience egy új, interakció-orientált tér, amelynek kialakítása és kreativitása a jövő vízióját vetíti előre a hatékony energiafelhasználás tekintetében. Ez egy olyan tér, amely tökéletesen megtestesíti a Salicru filozófiáját, mivel lehetővé teszi számunkra az ipar és a technológia egyesítését egy intim, mégis professzionális értékesítési megközelítéssel.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008553

Látogasson el anyacégünk oldalára

"