Salicru berendezések a Madrid-Sevilla nagy sebességű vonathoz

Salicru berendezések a Madrid-Sevilla nagysebességű vonathoz
2023. január 16., hétfő

Az üzembe helyezés 30. évfordulója alkalmából a Salicru különböző energiavédelmi berendezéseket szállított a Madrid-Sevilla nagy sebességű vasútvonalra (AVE), amely az első ilyen jellegű vasúti infrastruktúra, amelyet Spanyolországban üzembe helyeztek. Ez az új projekt kiegészíti vállalatunk más nagy sebességű vonalakon szerzett tapasztalatait, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten.

Konkrétan több mint 100 darab berendezést szállítunk, köztük szünetmentes áramellátó rendszereket (UPS), stabilizátorokat, egyenirányítókat és transzformátorokat. A berendezések egy részét már telepítették, de a legtöbbet még az év folyamán leszállítják.

A berendezések fő célja a vonal hálózatának vezérlő-, jelző- és kapcsolórendszereinek védelme lesz, amelyet a vonal 30. évfordulójára tervezett beruházásokkal egy időben újítanak fel. Egy olyan vonal, amely 470,5 kilométeres útvonalán több mint 84 millió embert szállított a két város közötti három évtizedes működés során.

A Salicru összes berendezése megfelel az ADIF műszaki követelményeinek az áramellátási és jelzőrendszerek tekintetében, amelyeket a vasútkezelő a nagy sebességű vonalakra tervezett.

Megoldásaink

A szállított berendezések megfelelnek az SLC ADAPT2, EMI3, DC-POWER-S és IT sorozatnak.

Az SLC ADAPT2 UPS-ek moduláris megoldások, amelyek kiváló elektromos védelemmel rendelkeznek, mivel on-line kettős konverziós technológián alapulnak, háromszintű DSP vezérlési technológiával és IGBT-kkel. Megbízhatóságot, minőséget és folyamatosságot biztosítanak, és fokozott védelmet nyújtanak a kritikus folyamatok, például a vasúti infrastruktúrák számára.

Az EMI3 sorozatú stabilizátorok ideális megoldást jelentenek az érzékeny berendezések védelmére az áramellátás állandó feszültségingadozásai ellen.

A DC-POWER-S egyenirányítók vagy teljesítményrendszerek magas szintű áramellátást biztosítanak a kritikus rendszerek számára, garantálva a tökéletes működést nem tervezett kiesések nélkül. Ráadásul moduláris jellegüknek köszönhetően igény szerint bővíthetők, így optimalizálva a befektetett beruházást.

Végül az IT sorozatú transzformátorok elektromos leválasztóként szolgálnak a hálózati zavarok csökkentésére vagy az elosztóhálózatból érkező feszültségszint beállítására.

Kiterjedt vasúti tapasztalat

Az elmúlt években a Salicru aktívan részt vett különböző nemzeti és nemzetközi nagy sebességű infrastruktúrákban. Spanyolországban például a Madrid-Lleida-Barcelona, Barcelona-Figueres, Vandellós-Camp de Tarragona, La Sacra-Toledo, Córdoba-Málaga, Segovia-Valladolid és Madrid-Extremadura szakaszokon mind UPS-eket, mind feszültségstabilizátorokat és energiarendszereket szállított a különböző létesítmények energiavédelmére.

Nemzetközi szinten hasonló berendezéseket szállítottak a törökországi nagy sebességű vonalakhoz, a szaúd-arábiai Mekkához és az egyiptomi Kairó-Alexandria vasúti folyosóhoz.

 

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008251

Látogasson el anyacégünk oldalára

"