Salicru berendezések a Madrid-Galícia nagysebességű vonathoz

Salicru berendezések a Madrid-Galícia nagysebességű vonathoz
2022. január 12., szerda

A spanyolországi nagysebességű vonalakat már évek óta különböző Salicru UPS– és DC-rendszerekkel szerelték fel. A már működő berendezésekhez most csatlakozott a nemrégiben átadott Madrid-Galícia AVE vonal, amely jelentősen lerövidíti a menetidőt a galíciai közösség és a spanyol főváros között.

Ez egy nagyszabású projekt, amely több mint 10,06 milliárd eurós beruházást, mintegy 30 új alagutat, 30 kilométer viaduktot és 119 kilométer új vágányt jelentett, és amelyet az ADIF (Spanyol Vasúti Infrastruktúra- és Infrastruktúrafelügyelet) hajtott végre.

A Salicru kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a nagysebességű infrastruktúrák terén, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten. Spanyolországban például a Madrid-Lleida-Barcelona, Barcelona-Figueres, Vandellós-Camp de Tarragona, La Sacra-Toledo, Córdoba-Málaga, Segovia-Valladolid és Madrid-Extremadura szakaszokon a különböző létesítmények energiavédelmére UPS-eket, feszültség stabilizátorokat és energiarendszereket szállított.

Nemzetközi szinten hasonló berendezéseket szállítottak Törökországban a nagysebességű vonalakhoz, a szaúd-arábiai Mekkához és az egyiptomi Kairó-Alexandria vasúti folyosóhoz.

Hatékony megoldások

A Salicru által az új nagysebességű vonalhoz szállított berendezések a DC-POWER-L sorozat 9 egyenirányítója, 125V-os kimeneti feszültséggel és 100A+100A áramerősséggel. Fő céljuk, hogy akkumulátor-egyenirányító-töltőként ellássák a Pedralba-Ourense szakaszon található automatikus transzformátor-központok biztonsági és védelmi rendszereit.

A Salicru DC POWER-L akkumulátor egyenirányító-töltők sorozata mikroprocesszor-vezérelt tirisztoros technológián alapul, és maximális minőségi védelmet és megbízhatóságot biztosít a kritikus egyenáramú terhelések számára.

Ez a sorozat 10 A és 800 A közötti tartományt fed le 24 és 220 Vdc közötti kimenetekkel. A kimeneti pontosság jobb, mint +/- 1%, és alkalmasak nyitott vagy zárt ólomsavas akkumulátorok, valamint nikkel-kadmium akkumulátorok töltésére.

Minden riasztás, felügyelet és állapotjelzés (mind a kijelzőn, mind a LED-eken keresztül) egy digitális vezérlőrendszeren keresztül történik. Minden egyes akkumulátortípus speciális töltési jellemzőket igényel, amelyeket a vezérlő kezel. A rendszerek teljes mértékben testre szabhatók az egyes ügyfelek és alkalmazások sajátosságaihoz és igényeihez.

A berendezés robusztus kialakítása lehetővé teszi a berendezés alacsony karbantartási igényét, így hosszú ideig képes különösebb odafigyelés nélkül működni.

A DC POWER-L rendszereket a maximálisan kritikus egyenáramú terhelések védelmére tervezték, és nagyon zord és igényes működési környezetben működnek, mint például: energiatermelő üzemek, elektromos alállomások, olajvezetékek, gázvezetékek, petrolkémiai üzemek, bányászat, vasúti létesítmények, távközlés, kórházak, ipari folyamatok,…

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008553

Látogasson el anyacégünk oldalára

"