SALICRU az úton…

SALICRU az úton
vasárnap, 2023. szeptember 24.

2023 utolsó négy hónapjában több mint húsz eseményre kerül sor. A nemzeti elektromos és számítástechnikai csatornák kongresszusain való jelenlét, amelynek főszereplője a szünetmentes áramellátó rendszer (UPS), váltakozik a nemzetközi és energetikai vásárokkal Kubában és Portugáliában, ahol a fotovoltaikus termékek nagy számban vannak jelen.

A Salicru az egész világon bemutatja termékeit. Az Araelec céggel együtt részt vesz a Sigestic Havanna kiállításon, különösen a szünetmentes tápellátó rendszerek (UPS) kínálatával. A napelemes termék lesz a főszereplője az EnerH2O kiállításnak, amely egy fontos, a megújuló energiának szentelt portói székhelyű vásár, és amely a víz és az energia integrált kezelésének és felhasználásának legújabb megoldásait mutatja be.

Országos szinten a Salicru termékei Barcelonában a Diselectric, az Ingram Micro szimpóziumán és az Efintec kiállításon, Valenciában az Infortisa Winday és Teclisa kiállításán, Madridban a nagykereskedőknek szóló DMI Road Show-n és a Megasur FIT23 kiállításán, Aranjuezben további negyven standdal együtt lesznek láthatóak. Emellett a Depau Sistemas Convention Cartagenában, az Auna Partner Days Donostiban és a Compuspain Talk Tech Gaming Sevillában.

Másrészt az A Coruñában megrendezésre kerülő Kórházi Kongresszus idei kiadásán az UNIS csapata is bemutatkozik.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008458

Látogasson el anyacégünk oldalára

"