Megoldások a közúti alagutak energiavédelmének biztosítására

Megoldások a közúti alagutak energiavédelmének biztosítására

Katalónia két fontos infrastruktúrája, a Vallvidrera és a Cadí alagutak nemrégiben új Salicru berendezéseket építettek be, hogy garantálják létesítményeik energiavédelmét. A szállított szünetmentes áramellátó rendszerek (UPS) magas szintű elektromos védelmet nyújtanak, hogy biztosítsák e létesítmények minőségi működését a katalán úthálózaton.

Konkrétan összesen 15 darab SLC TWIN PRO2 sorozatú és 10 darab SLC ADAPT sorozatú, különböző teljesítményű egységet szállítottak, amelyek biztonságos és stabil áramellátást biztosítanak a megfelelő irányító és műszaki központok számára.

A Vallvidrera-alagutakba most először építenek be Salicru-berendezéseket, ellentétben a Cadí-alagúttal, amelyet már évek óta a márka berendezéseivel szereltek fel.

Maximális folytonossági védelem az érzékeny és kritikus rendszerek számára
A Salicru SLC TWIN PRO2 sorozatú UPS-ei online kettős konverziós technológiát használnak, amely jelenleg a legfejlettebb technológia a legkritikusabb rendszerek védelmére, mivel tökéletesen stabilizált és szűrt szinuszos tápfeszültséget biztosít.

Kimeneti feszültsége mindig egyfázisú, egyfázisú bemeneti teljesítmény 4-20 kVA, háromfázisú bemeneti teljesítmény 8-20 kVA között. Minden egyfázisú bemenettel rendelkező berendezés egységnyi kimeneti teljesítménytényezőt biztosít, ami a legoptimálisabb a nagy energiaigényű rendszerek és környezetek számára. Az alkalmazkodóképesség egy másik fontos jellemzője a többféle üzemmódnak köszönhetően: On-line, akkumulátor, Eco-mód, Bypass, frekvenciaváltó és párhuzamos redundáns.

A vezérlési és felügyeleti lehetőségek változatosak: LCD kijelző + billentyűzet, kommunikációs interfészek, SNMP kártyahely stb., amelyek az UPS-t szabványos vagy virtualizált platformokba integrálják a menedzsment, az eseményértesítés és a távkarbantartás érdekében.

Moduláris megoldások a kiváló elektromos védelemben

A Salicru SLC ADAPT sorozatú UPS-ei moduláris megoldások a kiváló elektromos védelemhez, amelyek online kettős átalakítási technológián alapulnak, DSP vezérléssel és IGBT inverterrel.

A háromszintű PWM-technológiához kapcsolódó DSP-vezérlés növeli a válasz hatékonyságát, és a megosztott terhelések redundanciájával együtt jelentősen növeli az MTBF (átlagos meghibásodások közötti idő) értékét.

Hol talál minket
Bottka Zoltán
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Ügyfélszolgálat / Áruátvétel
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 70 427 5330
salicru@salicru.hu

005732

Látogasson el anyacégünk oldalára

"