MCE UPS, 10 éves siker Belgiumban

MCE UPS, 10 éves siker Belgiumban

Az idei év a Salicru és az MCE UPS együttműködésének tizedik évfordulója, amely vállalat a belga piacon, különösen az ipari szektorban forgalmazza a berendezéseinket. A márka termékeinek ottani forgalmazása mellett karbantartási és műszaki szolgáltatási szerződéseket, valamint Power over Ethernet (PoE) szolgáltatást is kínál ügyfeleinek.

Az MCE UPS több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a teljesítményelektronika területén. Ipari villanyszerelői révén széles ügyfélkörrel rendelkezik, főként Kelet- és Nyugat-Flandriában, valamint más flamand tartományokban és kisebb mértékben a vallon régióban.

Az ipari ágazatokon kívül az MCE UPS által forgalmazott Salicru berendezések a közszférában, az egészségügyben (kórházak, idősotthonok, orvosi laboratóriumok stb.), a lakossági (lakások és parkolók), az informatikai és a biztonsági rendszerekben is nagy számban vannak jelen.

Az értékesítési csapatot kiegészítve az MCE UPS egy olyan technikuscsapattal is rendelkezik, amely nagy tapasztalattal rendelkezik az egyfázisú és háromfázisú UPS-ek és akkumulátortöltők karbantartásában és javításában. Ezen a területen a forgalmazónk kétféle karbantartási szerződést kínál ügyfeleinek: megelőző és omnium karbantartási szerződést.

Ahogy Kurt Aers, az MCE UPS vezetője rámutat: „Egy termelési környezetben az UPS karbantartási szerződés önköltsége szinte elhanyagolható és költséghatékony a hálózati kiesés teljes költségéhez képest. Különösen olyan iparágakban, ahol a működési folyamatok folyamatossága nagyon fontos, és a karbantartás a vállalati filozófia szerves részét képezi.”

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Ügyfélszolgálat / Áruátvétel
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 70 427 5330
salicru@salicru.hu

007330

Látogasson el anyacégünk oldalára

"