LEOCH BATTERY

Leoch Battery

A Leoch International Technology Limited („Leoch”), egy nemzetközi új csúcstechnológiai vállalat, amelyet a hongkongi tőzsde főtábláján jegyeznek (részvénykód: 842), 1999-ben alakult. Az ólom-sav akkumulátorok teljes kategóriájának kutatására és fejlesztésére, gyártására, értékesítésére és marketingjére szakosodtunk. Az évekig tartó növekedés után a Leoch a Kínai Népköztársaság (a továbbiakban: Kína) egyik vezető ólom-sav akkumulátor gyártójává vált, és az ólom-sav akkumulátorok legnagyobb exportőre.

A Leoch nyolc regionális gyártóbázist hozott létre a Kínai Népköztársaság Guangdong, Jiangsu és Anhui tartományaiban, valamint Malajziában, Sri Lankán, Vietnamban és Indiában. A több mint 10 000 alkalmazottal, akik közül több mint 500 műszaki tisztviselő, a Leoch gyárak területe több mint 1 millió négyzetméter. A 105 gyártósor és a kapcsolódó tesztberendezések, valamint a Guangdongban, Anhui-ban és Jiangsu-ban található három speciális akkumulátor-kutató és -fejlesztő központ a vállalat erős és fejlett gyártási, valamint kutatási és fejlesztési kapacitását képezik.

A Leoch elsősorban tartalék energia akkumulátorokat, SLI akkumulátorokat és hajtómű akkumulátorokat gyárt, és ezek közé tartoznak a sorozatgyártású termékek, mint például az AGM VRLA akkumulátorok, VRLA-GEL akkumulátorok, tiszta ólom akkumulátorok, UPS nagy teljesítményű akkumulátorok, tengeri akkumulátorok, vasúti akkumulátorok, start-stop akkumulátorok, gépjármű akkumulátorok, motorkerékpár akkumulátorok, OPzV, OPzS, PzS, PzV és PzB csőlemez akkumulátorok, golfkocsi akkumulátorok, súrológép akkumulátorok és elektromos jármű akkumulátorok stb. Ezeket a termékeket széles körben használják különböző kapcsolódó területeken, például a távközlésben, az elektromos rendszerben, a rádió- és televíziós rendszerben, a vasútban, a napenergia, az UPS, a vészvilágítás, a biztonság, a riasztó, a kertészeti szerszám, az autó, a motorkerékpár, a golfkocsi, a targonca, az elektromos jármű és a babahordozó stb. területén. A Leoch éves termelési kapacitása meghaladja a 20 millió KVAh-t.

Előremutató kutatási és fejlesztési csapatunk és magas gyártási minőségünk révén a Leoch befolyásos nemzetközi versenyképességgel rendelkezik. Több mint 40 kereskedelmi vállalatunk van a Kínai Népköztársaságban és világszerte, amelyek olyan régiókban találhatók, mint az Amerikai Egyesült Államok, Európa és Délkelet-Ázsia, termékeinket több mint 100 országban értékesítjük és forgalmazzuk.

A szorgalmas és vállalkozó szellemű Leoch a gyakorlat révén folyamatosan fejlődik és új utakat nyit. A minőségellenőrzés érdekében professzionális minőségirányítási központokat hoztak létre, és sikeresen megszerezték a különböző szabványok, például az ISO9001, TS16949, ISO14001 és OHSAS18001 elismerését. A technológiai innováció területén technikai együttműködést folytattunk neves tengerentúli akkumulátorgyártókkal, hazai és tengerentúli beszállítóktól származó fejlett berendezéseket és műszereket vezettünk be, és számos szabadalmi technológiát szereztünk. Gyártási kapacitásunk elérte a nemzetközi fejlett szintet. A Leoch független innovációs képességének növelése érdekében folyamatosan technikai cseréket és együttműködést folytatunk a KNK híres egyetemeivel, és kutatási bázisokat hoztunk létre velük. Ahhoz, hogy a Leoch hamarosan globálisan versenyképes, vezető akkumulátorgyártóvá váljon, szilárd alapokat fektettünk le.

Leoch hivatalos honlapja…

Hol talál minket
Bottka Zoltán
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Ügyfélszolgálat / Áruátvétel
1025 Budapest, Vérhalom u. 31B.

1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 70 427 5330
salicru@salicru.hu

006802

Látogasson el anyacégünk oldalára

"