Kiváló áramvédelmi berendezések adatközpontok számára

Kiváló áramvédelmi berendezések adatközpontok számára az Aire Networks-től
2022. március 14., hétfő

A Salicru különböző szünetmentes áramellátó rendszereket (UPS) szállított az Aire Networks adatfeldolgozó központjaiba Malaga, Madrid és Talavera de la Reina (Toledo) városokban. Ez a legújabb berendezés, amelyet ez a spanyolországi nagykereskedelmi távközlési szolgáltató szerzett be, amely a vidéki és nagyvárosi területeken a legnagyobb jelenléttel és kapacitással rendelkező csoport.

Konkrétan összesen hat darab 200 és 300 kVA teljesítményű SLC ADAPT sorozatú berendezést szállítottak, amelyek fő feladata a három DPC stabilitásának és energiavédelmének garantálása lesz egy redundáns párhuzamos rendszer megvalósításával.

Az Aire Networks évek óta fontos Salicru-ügyfél, hiszen a vállalat 20 spanyolországi központja közül többbe is szállított moduláris UPS-eket. Az Elche-i székhelyű távközlési szolgáltató különböző csatlakozási, hang-, audiovizuális, felhő- és adatközpont-megoldásokat kínál, és több mint 27 000 km hosszú hálózata Spanyolország területének 90%-át fedi le üvegszálas optikai és rádiós kapcsolatokon keresztül.

Rugalmasság, rendelkezésre állás és megbízhatóság a kiváló elektromos védelemben

A Salicru SLC ADAPT sorozatát moduláris szünetmentes tápegység-rendszer megoldások alkotják, on-line kettős konverziós technológiával, DSP vezérléssel és háromszintű IGBT inverterrel.

Rugalmassága lehetővé teszi a konfigurálható megoldásokat 25 kVA-tól 1500 kVA-ig, köszönhetően a rendelkezésre álló modulok széles választékának (25, 30 és 50 kVA), a különböző konfigurálható rendszereknek (6, 8, 10 vagy 12 modul) és az akár 3 darab 500 kVA-s rendszer párhuzamos/redundáns lehetőségének. Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy a védelem az igények növekedésével együtt növelhető – a fizetés növekedésével együtt fizethető -, ami javítja a teljes tulajdonlási költséget (TCO).

A berendezés másik jellemzője a rendelkezésre állás. A hot-swap modulok üzem közben is hozzáadhatók vagy cserélhetők, miközben javul az MTTR (átlagos javítási idő) és a karbantartási költségek. Ezenkívül a rendszer távoli kezelése, amely bármilyen platformba integrálható, megkönnyíti a rendszer üzemeltetését. A rendelkezésre álló széleskörű tartalékolási lehetőségek és az intelligens akkumulátortöltés pedig biztosítják a védett kritikus terhelések folyamatos működését.

Végül, e sorozat megbízhatósága lehetővé teszi, hogy a háromszintű PWM-technológiához kapcsolódó DSP-vezérlés növelje a válasz hatékonyságát, és a megosztott terhelések redundanciájával együtt jelentősen növelje az MTBF (átlagos meghibásodások közötti idő) értékét.

Az SLC ADAPT sorozat ideális redundáns védelemként olyan kritikus alkalmazásokhoz, mint a minden kapacitású adatközpontok, IT-infrastruktúrák, moduláris és virtualizált adatközpontok, amelyek magas szintű áramvédelmet nyújtanak a megbízható, folyamatos és minőségi működés biztosítása érdekében.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

007986

Látogasson el anyacégünk oldalára

"