IT Elektromos transzformátorok és autotranszformátorok

IT Elektromos transzformátorok és autotranszformátorok
IT: Egyszerű koncepciók, hatékony megoldások

A SALICRU több mint 50 éve tervez és gyárt kisfeszültségű elektromos transzformátorokat és autotranszformátorokat, amelyeket önálló IT-sorozatú megoldásokként vagy teljesítményelektronikai megoldások (szünetmentes tápegységek, feszültségstabilizátorok, egyenirányítók stb.) széles választékába beépítve használnak. Ugyanakkor folyamatosan fejlesztettük saját gyártási módszereinket és folyamatainkat, hogy megfeleljen ügyfeleink igényeinek és a speciális igényeknek is. egy- és háromfázisú transzformátorokat elektromos leválasztóként használnak a hálózati zavarok csökkentésére vagy a hálózatból érkező feszültségszint beállítására. Az autotranszformátorok viszont a galvanikus leválasztást nem biztosító, sorosan összekapcsolt tekercsekkel az egyik feszültséget a másikra alakítják át, és mint ilyenek, gazdaságosabb megoldást jelentenek, mint a transzformátorok. A SALICRU IT sorozatának transzformátorai és autotranszformátorai száraz kivitelűek, alacsony veszteségű mágneses lemezből és H osztályú gyantával impregnált tekercsekből készülnek, és szorító kapcsokkal vagy nyomókapcsok csavarjaival csatlakoztathatók. Kérésre más feszültségekkel, szabályozási aljzatokkal, kiegészítő elektrosztatikus árnyékolókkal, hőpajzsokkal stb. is gyárthatók.

Alkalmazások:

A transzformátorokat az ipar, az építőipar, az energiatechnológia és a hajózás különböző területein használják, például villanymotorok, kompresszorok, átalakítók, hűtőrendszerek, UPS-ek és IT/TN-hálózatok esetében. Az ügyfél kérésére a transzformátorok különböző feszültségekhez és frekvenciákhoz gyárthatók, és például elektrosztatikus árnyékolással rendelkeznek az elsődleges és a másodlagos tekercsek között, különböző kivitelben, kerekekkel vagy egyéb tartozékokkal.
Az autotranszformátorokat pedig a hálózati feszültségnek a mindenféle terhelés és gépezetek táplálásához szükséges feszültséghez való igazítására használják.

 

Részletes leírás letöltése

 

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008457

Látogasson el anyacégünk oldalára

"