Innovatív védelem a FEDEFARMA új logisztikai központjában

Innovatív védelem a FEDEFARMA új logisztikai központjában
2021 szeptember 15., szerda

Az innovatív lítium-ion akkumulátorokkal ellátott szünetmentes áramellátó rendszerek (UPS) telepítése egyre gyakoribbá válik a piacunkon. Ez a helyzet a Gyógyszerészeti Szövetségnek (FEDEFARMA), a katalán és valenciai gyógyszertárak fő forgalmazójának szállított berendezések esetében, amelyekből évente több mint 95 millió darabot szállítanak.

Konkrétan az SLC X-TRA sorozat lítium-ion akkumulátorokkal felszerelt UPS-ét telepítették a FEDEFARMA új automatizált logisztikai központjába Palau de Plegamansban (Barcelona), amely a nap 24 órájában, az év 365 napján üzemel. Ezek az akkumulátorok többek között több energiát tárolnak kisebb helyen, nagyobb energiahatékonyságot biztosítanak, magasabb energiaprofilt kínálnak, és nulla karbantartást igényelnek.

A 800 kVA teljesítményű SLC X-TRA UPS 10 perc autonómiát biztosít, és fő funkciója az lesz, hogy mindenkor garantálja az energiaellátás folyamatosságát és maximális minőségét az Ön létesítményeiben.

Ez az egyik legmegbízhatóbb és legjobb teljesítményű háromfázisú UPS, amely jelenleg a piacon kapható. A VFI üzemmódra alapozva, dupla átalakító technológiával, IGBT és DSP vezérléssel fejlesztették ki, így jelentős megtakarítást ér el az üzemeltetési költségekben, és csúcsszintű védelmet nyújt a csatlakoztatott fogyasztóknak.

Az ugyanezen központ irodáiban lévő berendezések energiavédelméhez a következő sorozat különböző UPS-egységeit is szállították: SLC CUBE4 és SLC X-PERT sorozatú, 10, illetve 100 kVA teljesítményű UPS-egységek.

Minden telepített berendezés fel van szerelve a Nimbus-cloud funkcióval a 24 órás/365 napos felügyelet és a nyújtott védelem teljesítményének folyamatos elemzése érdekében.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008553

Látogasson el anyacégünk oldalára

"