Innovatív létesítmény az Alcurnia csoport számára

Innovatív létesítmény az Alcurnia csoport számára
2021. július 11., vasárnap

A SALICRU egyik leginnovatívabb közelmúltbeli létesítménye az Alcurnia csoport székhelyén, Molina de Segurában (Murcia-Spanyolország) valósult meg. Két 500 kVA-os szünetmentes tápegységet (UPS) szereltek fel a gyümölcsgyártó számára, lítium-ion akkumulátorokkal az SLC ADAPT sorozatból.

Az Alcurnia csoport több vállalatból áll. A feldolgozó vállalaton kívül különböző mezőgazdasági vállalkozások is tartoznak hozzá, amelyek minőségi őszibarackot és kajszibarackot szállítanak szirupos őszibarackkonzervek, lekvárok és aszeptikus termékcsomagolások gyártásához otthoni és professzionális felhasználásra.

Az Alcurnia csoportnak szállított egységek védik a gyümölcs sterilizálása során használt összes berendezést, beleértve a PLC-ket, kompresszorokat, szállítószalagokat, a mosórendszert stb.

A szünetmentes tápegységek (UPS) ezen telepítéséhez lítium-ion akkumulátorokat szereltek be tartalék áramforrásként, ami a piacon még nem elterjedt gyakorlat, de számos előnnyel jár a hagyományos VRLA (szelepvezérlésű ólom-sav akkumulátorokkal) szemben. A lítium-ion akkumulátorok várható élettartama többek között több mint kétszerese, akár tízszer több kisütési ciklust bírnak el, négyszer kisebb az önkisülésük, magas hőmérsékleten (40 ºC) is megőrzik teljesítményüket, kisebb a súlyuk, kisebb a helyigényük és akár négyszer gyorsabban töltődnek fel.

A SALICRU SLC ADAPT sorozata konfigurálható 6, 8, 10 és 12 modulos megoldásokat tartalmaz online kettős konverziós technológiával, DSP vezérléssel és háromszintű IGBT inverterrel. A megosztott terhelés redundanciája jelentősen meghosszabbítja az MTBF-et (átlagos meghibásodások közötti idő) és javítja az MTTR-t (átlagos javítási idő) és a karbantartási költségeket.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Ügyfélszolgálat / Áruátvétel
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 70 427 5330
salicru@salicru.hu

007329

Látogasson el anyacégünk oldalára

"