EQUINOX2 T

EQUINOX2 T

Napenergia-inverterek háromfázisú hálózati csatlakozáshoz 4 és 100 kW között

Energia a termelékenység érdekében

Az EQUINOX2 T napelemes inverterek egy nagyon teljes körű, nagy teljesítményű és költséghatékony háromfázisú termékcsaládot jelentenek a minőség feláldozása nélkül.

A kivételes tervezés, amely mindenekelőtt a funkcionalitásra és a berendezés hőterhelésének csökkentésére összpontosít, garantálja a könnyű összeszerelhetőséget, a minimális helyigényt, a tartósságot és a teljesítmény állandóságát. Esztétikailag úgy döntöttek, hogy követik az EQUINOX2 S/SX egyfázisú család vonalát, jól meghatározott formákkal és semleges színekkel, a termék magas minőségének megfelelő kivitelezéssel. A kezelőpanel nagyméretű integrált OLED kijelzővel rendelkezik, amely optimális láthatóságot biztosít.

A Salicru elsődleges célja, hogy mindig a legmodernebb technológiát kínálja minden berendezésében. Következésképpen az alkatrészek kiválasztása a legfejlettebb technológiával (SiC) és a világ legjobb gyártóinak garanciális pecsétjével rendelkezik. Az EQUINOX2 T sorozat az okostelefonokra és táblagépekre készült ingyenes EQX-sun alkalmazáson keresztül lehetővé teszi a fotovoltaikus berendezés felügyeletét is.

A háromfázisú kínálat 4 kW-tól 100 kW-ig terjed. A teljes és következetes teljesítményskálázással, valamint a leggyakoribb felhasználási esetekre alkalmas MPPT-k választékával az EQUINOX2 T sorozat a projektek túlnyomó többségéhez illeszkedik.

Alkalmazások: Önfogyasztás kis- és középvállalkozások számára.

Az EQUINOX2 T sorozatot általában úgy tervezték, hogy mind a kis (például kis üzletek vagy irodák), mind a nagyobb helyiségekben (műhelyek, szupermarketek, középvállalkozások) használható legyen, amelyek úgy döntenek, hogy nagy lépést tesznek a zöld energia felé, ezáltal autonómiát nyernek a villamosenergia-ellátásban, csökkentve ezzel az energiaköltségeket.

Tulajdonságok

 • Csökkentett méretek és súly.
 • Széles üzemi hőmérséklet.
 • Optimális korrózióállóság.
 • Az alkatrészek hőtechnikai optimalizálásra orientált elrendezése, biztosítva a
  a berendezés hosszabb élettartamát.
 • Integrált túlfeszültség-védelem egyen- és váltakozó áram esetén.
 • Szilíciumkarbidból készült csúcstechnológiás alkatrészek.
 • Tizennégy teljesítmény skálázása. Bármilyen típusú projekthez igazítható.
 • 2-től 10 MPPT trackerig (teljesítménytől függően) széleskörű
  feszültségtartományban, a legtöbb tetőhöz és/vagy felülethez alkalmazkodva.
 • Nagy átalakítási hatásfok és bemeneti áram a nagy teljesítményű panelekhez igazítva.
 • Alacsony indítási feszültség: 180 Vdc.(1)
 • Funkció az integrált hálózatra jutó többletek korlátozására.
 • A bemeneti teljesítmény 30%-át engedi be egyenáramban, a névleges feszültség felett.
 • Lehetőség 10%-kal nagyobb teljesítmény leadására a
  Névlegesen.
 • A berendezés felügyelete az ingyenes EQX-sun alkalmazáson keresztül.(2)
 • 10 év garancia, amely 20 évre meghosszabbítható.

(1) 200V a 100 kW-os modellhez.
(2) A 24 órás adatok (termelés, hálózat és fogyasztás) lekérdezéséhez: 485/WIFI 24H EQX kommunikációs modul és ESM3T 90D24 EQX2 / ESM3T 300D50 EQX2 energiamérő szükséges, a modelltől függően.

Négymagos processzor

Quad Core feldolgozás, amely 200 MHz-es frekvenciájú főmodult és nagyfrekvenciás kommunikációs modult kínál, beágyazott nagy sebességű hozzáférési memóriákkal; csúcsteljesítmény a háromfázisú invertereink szívében.

Kommunikációs modulok

A 485/… EQX kommunikációs modulok az inverter adatait a felhőbe továbbítják, amelyek aztán az EQX-sun alkalmazásban használhatók. Kétféle rögzítési mód áll rendelkezésre: magára az inverterre (csak a PV-panel betáplálási adatai, a termelési és fogyasztási adatok opcionálisan) vagy a váltakozóáramú panelen lévő DIN-sínre (24 órás adatok; termelés, hálózat és fogyasztás).

Nagyfokú rugalmasság

Ahogy nő a fotovoltaikus berendezések teljesítménye, úgy nő a szükséges panelek száma is. A nagyobb helyigény mellett a rendelkezésre állás hiánya számos olyan változót hoz felszínre, amelyek megnehezítik a húrok konfigurálását (tájolásbeli különbségek, vetített árnyékok, különböző dőlésszögek stb.). Az ebből adódó sokféleség nagyobb meghatározottságot igényel az egyes panelcsoportok differenciált kezelésében, hogy a létesítmény maximális teljesítményt nyújtson. Ebben az értelemben az EQUINOX2 T sorozatunk
sorozat a berendezés teljesítményéhez képest nagyobb számú MPPT-t (Maximum Power Point Tracker) kínál. Akár 10
MMPT-k a 100 kW-os modellben.

APP és webes felügyelet

Az ingyenes EQX-sun alkalmazás és az EQX-sun.salicru.com internetes portál lehetővé teszi a fotovoltaikus berendezések aktuális állapotának felügyeletét, a múltbeli adatok megtekintését és a termelt, a fogyasztók által fogyasztott, valamint a villamos hálózatból felhasznált vagy abba betáplált fotovoltaikus energia valós idejű nyomon követését. Emellett tájékoztatást nyújtanak az elért gazdasági megtakarításokról és a teljes CO2-csökkentésről is. Az EQX-sun a szükséges opciókkal lehetővé teszi, hogy a nulla visszaforgatási üzemmódot aktiválja a telepítésben.

 Részletes leírás letöltése

 

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008689

Látogasson el anyacégünk oldalára

"