Energiavédelem a Kanári-szigeteki iskolák számára

Energiavédelem a Kanári-szigeteki iskolák számára
2022. március 10., csütörtök

Az IKT integrációjának elősegítése és megszilárdítása a Kanári-szigetek iskoláiban az oktatás minőségének javítása érdekében a „Kapcsolódó iskolák” program célja. A Salicru együttműködött ezzel az oktatási innovációs makroprojekttel, amelyet az elmúlt években fejlesztettek ki, szünetmentes áramellátó rendszereket (UPS) szállítva a szigeteken található nem egyetemi iskolákba telepített szerverek és perifériás elemek energiavédelmére.

A Kanári-szigetek kormányának regionális oktatási minisztériuma által e program keretében végrehajtott egyik legutóbbi intézkedés kommunikációs szerverek és hálózati elektronika telepítése volt, hogy a TiC infrastruktúrákat a sávszélesség növekedéséhez igazítsák a fent említett oktatási központokban.

A Salicru 400 darab 3000 VA teljesítményű UPS-t szállít az SPS ADVANCE RT sorozatból, hogy megvédje ezt a technológiai infrastruktúrát az elektromos hálózatban fellépő zavaroktól és garantálja az optimális működést.

Hatékony védelem belépő szintű szerverek és IT-berendezések számára

A jelenlegi SPS ADVANCE RT2 sorozat a szinuszos kimeneti feszültséggel rendelkező, line-interaktív UPS-ek sorozata, amely átalakítható torony/állvány formátumban készül, és minden teljesítménykategória esetén mindössze 2U magasságú. Ezenkívül a 0,9-es kimeneti teljesítménytényező és az APFC (aktív teljesítménytényező-korrekció) típusú terhelésekkel való kompatibilitás a legjobb választás bármilyen típusú védendő terheléshez.

Kommunikációs szempontból RS-232/USB interfésszel (kompatibilis a HID protokollal) és egy intelligens foglalattal rendelkezik, amely opcionálisan SNMP-kártyát, MODBUS-t vagy potenciálmentes érintkezőket is tartalmazhat; a védett berendezések helyi vagy virtuális felügyeletéhez és kezeléséhez szoftvercsomagok is rendelkezésre állnak.

További kiemelkedő jellemzők: megoldások a hosszú autonómiával rendelkező alkalmazásokhoz (extra töltőkkel és további akkumulátor modulokkal ellátott berendezésekkel), állítható kijelző és adapterek (talapzat és fülek) a torony vagy rack formátumban történő elhelyezéshez, programozható kimenetek (kritikus terhelések/nem kritikus terhelések) a rendelkezésre álló autonómia meghosszabbításához,….

A 800 és 3000 VA közötti teljesítménytartományt kínáló sorozat jellemzői nagyon sokoldalú megoldást jelentenek az informatikai berendezések széles körének védelmére, az egyszerű szerverektől kezdve a routereken, kapcsolókon, hubokon, csomópontokon,… nagy teljesítménysűrűségű követelményekkel és/vagy szerver/kommunikációs rackekbe történő telepítéssel.

Nem ez az első alkalom, hogy a Salicru együttműködik az oktatás területén. Néhány évvel ezelőtt részt vett egy hasonló technológiai projektben, amelyet az andalúziai regionális kormány támogatott a közintézményekben.

Hol talál minket
Bottka Zoltán
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Ügyfélszolgálat / Áruátvétel
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 70 427 5330
salicru@salicru.hu

005733

Látogasson el anyacégünk oldalára

"