CV30-PV sorozat

CV30-PV

Frekvenciaváltók napelemes szivattyúzáshoz 0,4 kW és 75 kW között

A CV30-PV inverter lehetővé teszi a víz szivattyúzását a napelemek által rögzített sugárzás energiaforrásként történő felhasználásával. A napenergia egyenárammá alakul át, amely az invertert táplálja, amely pedig váltakozó áram formájában egy búvárszivattyút táplál, így képes a vizet a talajból kinyerni. A kinyert víz tárolható egy tartályban vagy tóban későbbi felhasználásra, vagy felhasználható közvetlen öntözésre, a gazdaság igényeitől függően.

Ez a rendszer nagyon hasznos minden olyan létesítményben, ahol megbízható, költséghatékony, hosszú élettartamú és alacsony karbantartási költségű hidraulikaellátásra van szükség. Környezetbarát is, mivel nem okoz környezetszennyezést és zajt.

Alkalmazások:

A CV30-PV hajtás fő alkalmazási területe a mezőgazdasági öntözés, akár a víz tartályban történő összegyűjtésével későbbi felhasználásra, akár közvetlen öntözéssel kútból, de további alkalmazási területek a háztartási fogyasztás elszigetelt területeken, az állattartás vízellátása, a haltenyésztés, a kommunális és erdészeti öntözés, valamint a sivatagok szabályozása.

Előadások

 • Integrált fejlett MPPT algoritmus: A napelemek maximális teljesítménypont-követése kettős PID-szabályozással és 99%-os hatékonysággal.
 • Automatikus indítás és leállítás a napsugárzás függvényében.
 • Egyszerű konfiguráció: Csak néhány paramétert kell beállítani.
 • Mindig optimális működés, alkalmazkodva a környezeti feltételekhez.
 • Többféle védelem: Különösen figyelemre méltó a túlfeszültségvédelem és a fotovoltaikus bemenet fordított polaritás elleni figyelmeztetés, valamint az automatikus túlmelegedés-csökkentés.
 • A száraz kút és a teli tartály érzékelése.
 • A szükséges napelemek számának jelentős csökkentése az opcionális booster modulnak köszönhetően (akár 2,2 kW).
 • Elkülönített és kapcsolt áramellátás (hálózat vagy dízelgenerátor) lehetősége egy opcionális modul beépítésével.

Booster modul

A BOOST MOD-320-PV modul lehetővé teszi, hogy a rendszer energiaellátásához szükséges napelemek száma jelentősen csökkenjen, ami jelentős pénzügyi megtakarítást és egyszerűsített telepítést eredményez. Emellett lehetővé teszi a hálózatra vagy áramfejlesztőre való automatikus átkapcsolást. Legfeljebb 2,2 kW-os meghajtási modellekben használható.

Automatikus kapcsolómodul

Az ATS MOD-…-4PV modulok lehetővé teszik az automatikus kapcsoló telepítését. Ha a napelemekből rendelkezésre álló energia nem elegendő a meghajtás működtetéséhez, a rendszer átkapcsol a hálózatra vagy a generátorra, és visszakapcsol, ha elegendő energia áll rendelkezésre.

SALICRU garancia

 • Online regisztráció a www.salicru.com oldalon.
 • 2 év garancia.
 • A berendezések cseréje 30 kW-ig.

Részletes leírás letöltése

 

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008689

Látogasson el anyacégünk oldalára

"