Az IT-csatorna fontossága

Az IT-csatorna fontossága

A Salicru kereskedelmi stratégiájában a nagykereskedők és az informatikai csatornán belüli forgalmazók szerepe alapvető fontosságú annak érdekében, hogy márkánkat a piacon pozícionáljuk, és termékeinket eljuttassuk a potenciális vásárlókhoz. Ez a stratégia több év után mostanra teljesen megszilárdult, és az elmúlt pénzügyi évben 15%-os növekedést tett lehetővé.

Nagykereskedők és forgalmazók csatornája

A Salicru informatikai csatornájának struktúrája elsősorban a nagykereskedők és forgalmazók számán alapul, mind a fizikai, mind az e-kereskedelemben, kiegészítve piacterekkel és különböző e-kereskedelmi platformokkal, teljesen egymást kiegészítő módon működő struktúrát kialakítva.

Az első esetben a Salicru kapcsolata a nagykereskedőkkel és a forgalmazókkal mindig is nagyon szoros volt, mivel szerepük alapvető fontosságú az üzletünk megszilárdításában és bővítésében. Valójában inkább technológiai partnerré váltunk, mint klasszikus beszállítóvá, mivel a termékeink és szolgáltatásaink ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek. Ennek a kapcsolatnak köszönhetően csatornánk felkészült arra, hogy az informatikai ágazatban bármilyen típusú projekt megvalósításához szükséges szolgáltatásokat nyújtson, az értékesítés előtti (tanácsadás, képzés és receptek), a megvalósítás és az értékesítés utáni (telepítés, műszaki karbantartás és támogatás) szolgáltatásokig.

És hogy ez a csatorna proaktív és szilárd módon fejleszthesse kereskedelmi tevékenységét, a Salicru egy sor erőforrást kínál számukra értékesítési stratégiájuk megerősítéséhez: többek között kereskedelmi támogatást, képzéseket, tanácsadást és műszaki szolgáltatást, kommunikációs eszközöket.

E csatorna másik cselekvési csatornája a kereskedelmi megállapodások aláírása, amelyek lehetőséget kínálnak arra, hogy új ügyfelekhez és piacokhoz férjenek hozzá berendezéseinkkel, valamint lehetőséget kínálnak olyan személyre szabott, magas színvonalú technológiai megoldások megvalósítására, amelyek képesek megoldani ügyfelei igényeit ipari berendezéseik és folyamataik védelme és biztonsága terén.

A Salicru nagykereskedők és forgalmazók iránti elkötelezettségét tükrözi az is, hogy aktívan részt vesz az ágazat szakemberei számára évente megrendezett vásárokon és kongresszusokon.

Egyéb értékesítési csatornák

Szeretnénk kiemelni a 12 nemzeti fióktelepből és 11 nemzetközi leányvállalatból álló hálózatunkat is, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megfeleljünk egy olyan alapelvnek, amely ma is ugyanúgy érvényes, mint az első napon: közelség az ügyfélhez, hogy reagálni tudjunk az igényeire. És hogy a Salicru üzleti kultúrájának ez a maximája valósággá váljon, rendelkezünk ezzel a kereskedelmi és műszaki hálózattal, amely képes pontosan ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtani mind a nemzeti, mind a nemzetközi piacon.

Végezetül szeretnénk kiemelni az online értékesítési csatornát is a különböző e-kereskedelmi platformokon keresztül, amely jelenleg Spanyolországban, Magyarországon, Portugáliában, az Egyesült Királyságban, Ausztriában, Németországban és Romániában működik. Az ezen a csatornán keresztül történő vásárlásokat olyan nagykereskedőkön és forgalmazókon keresztül bonyolítják le, akik ebben az új B2B kezdeményezésben kívántak együttműködni, hogy megfeleljenek a mai fogyasztók új e-kereskedelmi és piaci igényeinek.

Hol talál minket
Bottka Zoltán
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Ügyfélszolgálat / Áruátvétel
1025 Budapest, Vérhalom u. 31B.

1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 70 427 5330
salicru@salicru.hu

006802

Látogasson el anyacégünk oldalára

"