ACV30-PV

ACV30-PV

Napelemes szivattyúszekrények
Teljes körű megoldás a napelemes szivattyúberendezésekhez

Az ACV30-PV szekrények teljesen kész megoldást jelentenek a legfeljebb 5,5 kW teljesítményű szivattyúkat használó napelemes szivattyúberendezésekhez. A modelltől függően beltérre vagy kültérre szerelhetők, és lehetővé teszik az önálló (csak napelemmel működő), a generátorra vagy a hálózatra automatikusan átkapcsoló, illetve a kézi átkapcsolással működő rendszereket.

A CV30-PV invertert tartalmazzák, amely egy speciális inverter a napelemes szivattyúzáshoz, és a modelltől függően tartalmazzák a BOOST MOD-320-PV booster modult is, amely jelentősen csökkenti a szükséges panelek számát. Rendelkeznek a szükséges védelemmel a napelem bemenetén (túlfeszültségvédő és egyenáramú megszakító), valamint a váltakozó áramú bemeneten, ha van ilyen (megszakító és kontaktor). Tekintettel arra, hogy a variátor és a szivattyú közötti távolság általában jelentős, minden modellt kimeneti ferrittel szerelnek fel a szivattyú esetleges meghibásodásának elkerülése érdekében, és a hosszú (általában 100 méternél hosszabb) szakaszok esetében opcióként dobozba szerelt szinuszszűrők is rendelkezésre állnak.

A rendszer teljes körű vezérlése érdekében beépített hidroszintű és digitális időmérő órával rendelkeznek. Ez lehetővé teszi a szivattyú szárazon futás elleni védelmét és a rendszer működési időszakainak beállítását. Kétségtelen, hogy ez a megoldás nagy kényelmet és megbízhatóságot kínál a telepítőnek, mivel az esetleges szerelési és konfigurációs problémák a minimálisra csökkennek.

Alkalmazások:

Az ACV30-PV napenergiával működő szivattyúhálózat fő alkalmazási területe a mezőgazdasági öntözés, akár a víz tartályban vagy tápmedencében történő összegyűjtése későbbi felhasználás céljából, akár a kútból történő közvetlen öntözés révén, de további alkalmazási területek a háztartási fogyasztás elszigetelt területeken, az állattartás vízellátása, a haltenyésztés, a kommunális és erdészeti öntözés, valamint a sivatagi szabályozás.

Előadások

 • Egyszerűen telepíthető és konfigurálható.
 • Beltéri vagy kültéri felszerelés.
 • Elkülönített tápellátás vagy automatikus/manuális átkapcsolás.
 • Opcionális erősítő modul.
 • Egyenáramú megszakító.
 • AC megszakító a generátorra vagy hálózatra való átkapcsolással rendelkező modellekhez.
 • DC túlfeszültségvédő (II. típus, 1000 VDC).
 • 24 VDC vízszintérzékelő + súlyok.
 • Óra/időzítő a BE/KIKAPCSOLÁS vezérléséhez.
 • Vezérlőpult és ON/OFF kapcsoló a szekrény ajtaján (beltéri szerelés).
 • Állapotjelző lámpák és ON/OFF kapcsoló a szekrény ajtaján (kültéri szerelés).
 • Kimeneti ferrit.
 • ATS automatikus átkapcsoló modul (>2,2 kW-os modellek átkapcsolással).
 • Opcionális, szekrényre szerelhető szinuszhullám-szűrő, ajánlott olyan rendszerekhez, ahol a meghajtó és a szivattyú közötti távolság meghaladja a 100 métert.

Beltéri szerelési modell

A további kényelem érdekében ezek a modellek a szekrény ajtajára szerelt vezérlőpultot tartalmaznak. Ennek a tervezési jellemzőnek köszönhetően a felhasználóknak nem kell kinyitniuk a szekrényt, hogy megváltoztassák a paramétereket vagy ellenőrizzék a rendszer állapotát. Ezenfelül bőséges hely áll rendelkezésre további vezérlőelemek beépítésére, az egyes létesítmények igényeinek megfelelően.

Kültéri szerelési modell

Ezeknél a modelleknél az ON/OFF vezérlés és a rendszer állapotjelzői a szekrény ajtaján található gombokon keresztül érhetők el, ezáltal fenntartva a magas szintű védelmet. A szekrényhez tartozik egy esővédőtető is, amely még nagyobb védelmet nyújt a kedvezőtlen időjárás ellen.

Részletes leírás letöltése

 

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008689

Látogasson el anyacégünk oldalára

"