A stabilizátorok iránt világszerte kereslet mutatkozik

A stabilizátorok iránt világszerte kereslet mutatkozik
2023. július 6., csütörtök

A nagy mennyiségű elektromos infrastruktúra nem képes állandó feszültségáramlásra. E célból a Salicru jelenleg 450, 500, 800 és 1600 kVA EMI3 feszültségstabilizátorokat gyárt a Fülöp-szigetek és Togo számára.

Vannak olyan speciális alkalmazások, ahol az elektromos áramlás nem engedhet meg magának túlfeszültséget vagy harmonikusokat, és a mikroalkatrész-ipar a gyártási rutin nagy pontossága miatt használja ezeket a berendezéseket. Az EMI3 stabilizátorok nagy, akár 70 V/s-os szabályozási sebességgel és 1%-nál jobb kimeneti pontossággal rendelkeznek. Jelenleg két 800 kVA és egy 500 kVA háromfázisú egységet exportálnak a Fülöp-szigetekre egy nagy teljesítményű, kis teljesítményigényű félvezetőgyártó vállalat számára.

A mikrokomponensek kulcsfontosságú elemei például az autóiparnak, az ipari elektronikának, a fogyasztói elektronikának, a háztartási készülékeknek és az ipari vezérlőrendszereknek. Más típusú berendezések, például orvosi berendezések is igényelhetnek teljesítménystabilizátorokat, mint például a Togói Köztársaságban, ahol a kormány négy 450 kVA és egy 1600 kVA teljesítményű háromfázisú EMI3 -vel szereli fel a közegészségügyi közigazgatást.

Togo jó példa az afrikai piacra, amely lelkesen fogadta az EMI3-at teljesítménye és a helyi körülményekhez való alkalmazkodóképessége miatt. Páratlan robusztusságával tűnik ki, és optimális teljesítményt garantál a poros és hőséggel terhelt helyiségekben. Közigazgatás, nagyvállalatok, kkv-k, háztartások: az EMI3 értékes befektetésnek bizonyult azok számára, akik meg akarják védeni készülékeiket, és minden helyzetben meg akarják őrizni azok optimális teljesítményét.

 

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008689

Látogasson el anyacégünk oldalára

"