A Salicru UPS-ei megfelelnek az Európai Bizottság energiahatékonysági magatartási kódexének

A Salicru UPS-ei megfelelnek az Európai Bizottság energiahatékonysági magatartási kódexének.

A Salicru szünetmentes tápellátó rendszereinek (UPS) minden sorozata megfelel az Európai Bizottság által a berendezések energiahatékonyságának értékelésére létrehozott magatartási kódex (CoC) előírásainak. Vállalatunk, mint referencia UPS-gyártó, nemcsak vállalja a CoC-t, hanem jelenleg minden szériája megfelel az előírásoknak, és ezzel az Elite kategóriába került, amely a kezdeményezés által meghatározott legigényesebb kategória.

E magatartási kódex célja az európai energiafogyasztás (kWh) minimalizálása az UPS-ek energiahatékonyságának maximalizálásával, figyelembe véve e berendezések stratégiai jelentőségét mindenféle ipari alkalmazásban és különösen az adatközpontokban. E célból meghatározza azokat az alapelveket, amelyeket az EU-ban működő ilyen berendezések gyártóinak követniük kell energiahatékonysági szintjük tekintetében.

Ez a magatartási kódex az egyfázisú és háromfázisú, 230/400 V-os, 0,05 kW feletti szünetmentes áramellátást biztosító UPS-ekre vonatkozik. Irányelvei az UPS-ek teljesítményével foglalkoznak topológiájuk és technológiájuk (VFD, VI és VFI) szerint.

A magatartási kódexet aláíró gyártók, köztük a Salicru, vállalják, hogy 2022-től kezdődően évente tájékoztatják az Európai Bizottságot az Európai Unióban (EU) és az Európai Szabadkereskedelmi Társulásban (EFTA) forgalmazott, e magatartási kódex hatálya alá tartozó berendezések energiahatékonyságáról.

A Salicru energiahatékonyság iránti elkötelezettségét tükrözik a legújabb generációs UPS-ek, amelyek a beépített technológiai jellemzőknek köszönhetően 96% és 99% közötti energiahatékonyságot biztosítanak.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008689

Látogasson el anyacégünk oldalára

"