A Salicru megújítja ISO 9001, ISO 14001 és ISO 45001 tanúsítványait, amelyek minőségügyi, munkaegészségügyi és biztonsági rendszerét igazolják.

A Salicru megújítja ISO 9001, ISO 14001 és ISO 45001 tanúsítványait, amelyek minőségügyi, munkaegészségügyi és biztonsági rendszerét igazolják.

A Salicru sikeresen teljesítette a minőség- és környezetirányítási rendszerét hitelesítő ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványok megújítási auditját. Ezen túlmenően ISO 45001 minősítést is kapott, amely a munkavállalók és a látogatók munkahelyi balesetekkel és betegségekkel szembeni védelmét szolgáló munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer végrehajtását akkreditálja.

A most megújított három ISO tanúsítás egy integrált irányítási rendszer része, ahol a minőség, a környezetszennyezés megelőzése, a környezetvédelem, a munkahelyi kockázatok megelőzése és a veszélyek kiküszöbölése, valamint a munkahelyi egészség és biztonság kockázatainak csökkentése a Salicru valamennyi munkatársának közös célja.

Ez az integrált irányítási rendszer úgy van felépítve és kialakítva, hogy a vállalatunk által gyártott termékek és kínált szolgáltatások megfeleljenek a jogi és szabályozási követelményeknek, ugyanakkor megfeleljenek az ügyfelek igényeinek és elvárásainak. Úgy is tervezték, hogy megfeleljen a környezetvédelmi követelményeknek, és a munkakörnyezetben a legjobb munkahelyi egészségügyi és biztonsági feltételeket biztosítsa.

A Salicru minőségügyi, környezetvédelmi, munkaegészségügyi és biztonsági rendszerének hatálya kiterjed a teljesítményelektronikai berendezések tervezésére, gyártására, forgalmazására és értékesítés utáni szolgáltatására, amelyet a vállalat Santa Maria de Palautorderában, Barcelonában található gyártóüzemében alkalmaznak.

Az SGS tanácsadó cég értékelte és tanúsította a Salicru-t a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) által meghatározott nemzetközi szabványokhoz kapcsolódó követelményeknek való megfelelés tekintetében. Ez a vállalat vezető szerepet tölt be az ellenőrzés, a hitelesítés, a tesztelés és a tanúsítás területén, és a minőség és az integritás terén a világ fő referenciája.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008552

Látogasson el anyacégünk oldalára

"