A Salicru lítium-ion akkumulátorokkal biztosítja az Oxigen adatközpontját

A Salicru lítium-ion akkumulátorokkal biztosítja az Oxigen adatközpontját
2023. július 7., péntek

A Sant Cugat del Vallès-ban (Barcelona) található adatközpont teljes teljesítménye 4 MW, és 8 MW-ra bővíthető. Összesen hat SLC ADAPT2 egyelőre az összes IT-infrastruktúra és kiegészítő szolgáltatás energiaellátásának részét képezi.

Az Oxigen 2023-ban jön létre az egyik legnagyobb számítási és adattárolási kapacitással (akár 700 rack) rendelkező adatközpontként, és lakhatási, felhő- és hibrid modelleket kínál a nyilvános felhővel. A kiválasztott szünetmentes tápellátó (UPS) rendszerek SLC ADAPT2 típusú, moduláris rendszerek, amelyek szekrényenként akár 500 kW-os konfigurációkat is lehetővé tesznek. A lítium-ion akkumulátorok a legmagasabb technológiájúak, és lehetővé teszik állapotuk valós idejű nyomon követését, valamint az incidensek agilis kezelését. Ezenkívül nagyobb az energiasűrűségük, könnyebbek, hosszabb a hasznos élettartamuk, kisebb az önkisülésük, és nem kell teljesen lemerülniük ahhoz, hogy újra feltöltsék őket.

Az SLC ADAPT2 függőlegesen skálázható, akár 4 modulból álló sub rackekkel vagy akár 12 modulból álló szekrényekkel. Vízszintesen is skálázható, akár 3 szekrényig, rendszerenként akár 1500 kW-ig.

A számítástechnika és az adattárolás agilis és rugalmas kezelése, a terhelések kiegyensúlyozása a privát felhő, a helyi és a nyilvános felhő között már ma is ágazatközi igény, az intelligens biztonsági mentési rendszerek és a katasztrófavédelmi szolgáltatások (DRP) mellett. Az Oxigen kolokációs szolgáltatásokat, hibrid felhőszolgáltatást, menedzselt szolgáltatásokat és tanácsadást kínál az adatközpontok tervezése, építése és üzemeltetése terén.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008251

Látogasson el anyacégünk oldalára

"