A Salicru kiállít az ágazat legfontosabb szakvásárokon

A Salicru kiállít az ágazat legfontosabb szakvásárokon
2023. március 15., szerda

A Salicru részt vesz az ágazat két legfontosabb madridi rendezvényén, az ASLAN-on és a Data Center Dynamics-on. Franciaországban két kulcsfontosságú rendezvényen, az IT Partners és a Bureau Vallée Show szakvásáron vesz részt, mindkettő Párizsban, ahol az elektronikai berendezések nagy számban vannak jelen.

Az ASLAN 2023 márciusban ünnepli 30. kiadását. Ez a szövetség gyártó, forgalmazó és szolgáltató vállalatok ökoszisztémájából áll, amelyek mind a felhőhöz kapcsolódnak, és elkötelezettek a kiberbiztonság és az innováció iránt, és a madridi kongresszuson a Salicru bemutatja a szünetmentes tápellátó rendszerek (UPS) terén elért innovációit. Részt vesz továbbá a SoluzionDigital, a spanyol piac legnagyobb informatikai disztribútorok beszerzési és szolgáltatási központjának kongresszusán. Néhány hét múlva pedig jelen lesz a Data Center Dynamics Connect rendezvényen, amelyen Spanyolország és Dél-Európa legbefolyásosabb adatközpontjainak több mint félezer szakembere vesz részt.

A francia delegáció két sikeres, az IT-csatornára összpontosító párizsi rendezvényen is részt vesz, az IT Partners vásáron és a Bureau Vallée Show-n. Ez két olyan találkozó, ahol kifejezetten az irodák és a kkv-k számára kínálnak megoldásokat, olyan területek, ahol a Salicru védi az informatikai és audiovizuális berendezéseket.

A Genera 2023 vásáron, amely a fotovoltaikus ágazatban működő vállalatok számának exponenciális növekedésével sikeres volt, a Salicru bemutatta napelemes invertereit a különböző Equinox2 modellekkel, köztük a 100 kW-os modellel, és az ország néhány politikai szereplőjének látogatásának színhelye volt. Az Equinox a barcelonai Diselectric kongresszuson is részt vesz.

A Salicru nem feledkezik meg a területi terjesztésről és átadásról sem, és az elmúlt hetekben több helyi rendezvényen is részt vett az Enginyers Industrials de Catalunya, a Cambra del Vallès és a Baix Montseny Üzleti Egyesület részvételével.

Hol talál minket
Bottka Zoltán
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Ügyfélszolgálat / Áruátvétel
1025 Budapest, Vérhalom u. 31B.

1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 70 427 5330
salicru@salicru.hu

006802

Látogasson el anyacégünk oldalára

"