A MásMóvil 5G hálózata a Salicru UPS-einek energiavédelmével fog rendelkezni

A MásMóvil 5G hálózata a Salicru UPS-einek energiavédelmével fog rendelkezni.
2022. május 5., csütörtök

A Salicru összesen 200 darab 2000 VA SLC TWIN RT2 sorozatú szünetmentes tápegységet (UPS) szállít a MásMóvil távközlési márka számára, hogy a jelenleg Spanyolország-szerte kiépítés alatt álló 5G technológiai hálózatában áramvédelmi rendszert alkalmazzon, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a nagyobb sebességű böngészést.

A MásMóvil a Grupo MásMóvil távközlési szolgáltató egyik márkája, amely vezetékes és mobiltelefon-, szélessávú internet- és televíziós szolgáltatásokat kínál. Szolgáltatásait magánszemélyeknek és vállalatoknak kínálja fő márkáin keresztül: Yoigo, MásMóvil, Pepephone, Llamaya, Lebara, Lycamobile és Virgin Telco. Az Euskaltel csoport regionális márkái, az R, a Telecable és a Guuk révén.

A Salicru által szállított UPS-ek a vállalatunk rendszeres ügyfele, a MásMóvil új 5G hálózatának átviteli rendszereinek védelmére szolgálnak majd.

Nagy teljesítményű biztonság a kiemelt rendszerek számára

Az SLC TWIN RT2 sorozat egy rendkívül fejlett folytonossági megoldás a kritikus rendszerek elektromos védelmére. A piacon kapható legmegbízhatóbb kettős átalakítási technológiát (AC/DC-DC/AC) egyesíti egységnyi kimeneti teljesítménytényezővel (VA=W) a nagy energiaigényű rendszerek ellátásához, miközben magas működési hatékonyságot kínál.

A 700 és 3000 VA(W) közötti teljesítménytartomány 2U rack formátumban, torony formátumra alakítható, az LCD képernyő a telepítés igényeinek megfelelően állítható. Emellett extra töltővel és további akkumulátor modulokkal ellátott megoldásokat is kínál azokhoz az alkalmazásokhoz, amelyek nagyobb biztonsági tartalékot igényelnek.

A kommunikáció tekintetében a készülék RS-232/USB interfésszel rendelkezik, amely kompatibilis a HID protokollal, valamint egy intelligens foglalattal, amely opcionálisan SNMP-kártya, MODBUS vagy potenciálmentes érintkezők elhelyezésére alkalmas. A védett berendezések helyi vagy virtuális felügyeletéhez és kezeléséhez szoftvercsomagok is rendelkezésre állnak. További figyelemre méltó funkciók közé tartozik az 50/60 vagy 60/50 Hz-es frekvenciaváltó, a vészhelyzeti kikapcsolás (EPO) és a kritikus/nem kritikus terhelésekhez programozható kimenetek.

Mindezekkel a funkciókkal ez a sorozat biztosítja a szükséges teljesítményt a magas szintű biztonságot igénylő alkalmazások védelméhez, mint például az IT-szerverek, a hang- és adathálózatok, a CAD/CAM, a dokumentumkezelés, az egységesített kommunikáció (UC) vagy a videostreaming.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Ügyfélszolgálat / Áruátvétel
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 70 427 5330
salicru@salicru.hu

007329

Látogasson el anyacégünk oldalára

"