A központunk drónszemmel történő megtekintése

A központunk drónszemmel történő megtekintése
2023. január 13., péntek

Salicru Drone Tour a neve a cég által szerkesztett legújabb vállalati videónak, amely eredeti és más módon teszi lehetővé a Santa Maria de Palautordera (Barcelona) székhelyünk megismerését. Az új videó egy drón szemszögéből egy légi túra, amely bemutatja a különböző részlegek belsejét és a mindennapi munkát.

A videó lehetetlen szögekből, dinamikus vizuális túra keretében valós képeket nyújt a felújított K+F+I és QA+Funkcionális tesztterület részlegekről, valamint a nemrég átadott innovatív bemutatóteremről.

A Salicru Drone Tour az adminisztrációs, értékesítési és képzési részlegeket is felkeresi, különös tekintettel a berendezésgyártásra és annak gyártó- és összeszerelősoraira, valamint a műszaki szerviz létesítményeire. A túra a termékek logisztikai és elosztó raktárának meglátogatásával zárul.

Ezzel az új audiovizuális produkcióval a Salicru az átláthatóság és a láthatóság gyakorlását kívánta megvalósítani egy innovatívabb és vonzóbb perspektívából az ügyfelei számára.

A Drone Tour a Salicru YouTube-csatornáján jelenik meg, ahol az előfizető felhasználóknak lehetőségük van vállalati videókat és konkrét termékvideókat, valamint oktatóanyagokat és képzési webináriumokat egyaránt megtekinteni.

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008552

Látogasson el anyacégünk oldalára

"