A kórházi ágazat: stratégiai piac

A kórházi ágazat: stratégiai piac
2022. november 9., szerda

Ha van olyan ágazat, ahol az áramellátás soha nem szabad, hogy meghibásodjon vagy problémát okozzon, akkor az az egészségügy. Mi történne például, ha a műtők sötétbe borulnának egy műtét közepén? Spanyolországban és világszerte számos kórház használja már a Salicru berendezéseit, hogy biztosítsa az orvosi szolgáltatások megfelelő működését.

A Salicru szünetmentes áramellátó rendszerei (UPS) ideális megoldást jelentenek ezekben a kritikus környezetekben, mivel képesek megakadályozni az áramellátásban bekövetkező zavarokat, amelyek hatással lehetnek a kórház elektromos berendezéseire és informatikai rendszereire.

Az UPS-rendszerek nemcsak elegendő energiát biztosítanak a rossz minőségű áramellátás okozta rendszerhibák megelőzéséhez, hanem javítják a hálózati feszültség minőségét is, ezáltal segítve a hálózatra csatlakoztatott berendezések és rendszerek élettartamának meghosszabbítását.

Az egészségügyi ágazatban az UPS-rendszereket az IBMS (intelligens épületirányítási rendszer) és a HMIS (egészségügyi irányítási információs rendszer) részét képező eszközök védelmére használják.

Így a Salicru által a kórházaknak szállított berendezéseket szinte az összes kórházi szolgáltatás védelmére használják, beleértve a műtőket, az intenzív osztályokat, a koronária egységeket, az A&E-t, a diagnosztikai és a hemodialízis szolgáltatásokat, valamint az adminisztrációs szolgáltatásokat, az adatközpontokat, a szervereket és még sok mást.

Vezető kórházak

Az elmúlt években a Salicru számos kórháznak szállított berendezéseket Spanyolországban és olyan országokban, mint Portugália, Hollandia, Csehország, Peru, Guatemala, Szaúd-Arábia, Líbia és Vietnam.

Ezen ügyfelek körében a legnépszerűbbek a vállalat SLC CUBE3+, SLC CUBE4, SLC X-PERT, SLC ADAPT2 és SLC X-TRA sorozatú háromfázisú UPS rendszerei. Ezek a készülékek a legmegbízhatóbb és legjobb teljesítményű megoldások a piacon, mivel kiváló minőségű áramellátást és védelmet biztosítanak a kritikus alkalmazások széles skálájához.

A Salicru egyéb népszerű eszközei közé tartozik az SLC TWIN PRO2 és az SLC TWIN RT2, valamint a FAC Q sorozatú akkumulátortöltők és az IT sorozatú kisfeszültségű transzformátorok.

A készülékeink megvásárlása mellett számos kórház bízta meg a Salicru-t karbantartási szerződésekkel a telepített készülékeik felügyeletére és beállítására, mivel nagyra értékelik a gyors, házon belüli műszaki szolgáltatás elérhetőségét, amely képes biztosítani a kórházi berendezések optimális működését.

Hol talál minket
Bottka Zoltán
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Ügyfélszolgálat / Áruátvétel
1025 Budapest, Vérhalom u. 31B.

1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 70 427 5330
salicru@salicru.hu

006802

Látogasson el anyacégünk oldalára

"