EQUINOX TL

EQUINOX TL

Háromfázisú napenergia-inverterek hálózati csatlakozáshoz 15 és 30 kW között
EQUINOX TL: Robusztus, megbízható és hatékony

A SALICRU Equinox TL sorozatú napenergia-inverterei ideálisak az ipari és kereskedelmi szektor nagy generátor erőműveihez. nagy teljesítményű, költségoptimalizált megoldásokat kínálnak minimális karbantartás mellett, és garantálják a magas jövedelmezőséget és a befektetés gyors megtérülését.

Nagy teljesítménysűrűséget és hosszabb élettartamot kínálnak a legújabb termikus szimulációs technológiával kifejlesztett konstrukcióknak köszönhetően. A termékcsalád 15, 20 és 30 kW teljesítményű készülékeket tartalmaz, így a projektek széles skálájára alkalmasak. Széles bemeneti feszültségtartományuk és intelligens egyenáramú kombinátoruk lehetővé teszi a rugalmas strangkialakítást, mivel változó számú, különböző típusú fotovoltaikus modul használható.

A csatlakozóknak a készülékek alsó részén való elhelyezése és a ház magas védettségi osztálya miatt a készülékek beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak, a telepítés pedig gyors és egyszerű. Az iOS vagy Android rendszert használó okostelefonokra és táblagépekre elérhető ingyenes EQX-sun alkalmazás, valamint a különböző kommunikációs interfészek (WIFI, LAN, 4G és GPRS) lehetővé teszik a fotovoltaikus telepítés egyszerű felügyeletét.

Alkalmazások:

A SALICRU Equinox TL sorozatot úgy fejlesztették ki, hogy önfogyasztási megoldásokat kínáljon több eszköz párhuzamos használatának lehetőségével a nagy ipari és kereskedelmi létesítmények, valamint a fotovoltaikus generátorparkok számára.
Az ilyen típusú berendezések lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy saját maguk termeljék meg az elektromos energiát, csökkentve és stabilizálva az energiaköltségeket. Vonzó tőkebefektetést is jelentenek, mivel általában mind az üzem, mind a bevétel a tulajdonosé.

Előadások

  • A moduláris kialakítás megkönnyíti a telepítést és a karbantartást.
  • Nagy teljesítménysűrűség, csökkentett méret.
  • Az IP65 védettségi osztály lehetővé teszi a kültéri használatot.
  • Széles MPPT-követési feszültségtartomány a rugalmasabb húrkialakításhoz.
  • 2 független MPPT tracker lehetővé teszi az egyenlőtlen teljesítménybevitelt. Egy MPPT a maximális egyenáramú
  • Teljesítmény akár 60%-át is képes szabályozni.
  • Integrált egyenáramú leválasztó.
  • Intelligens DC kombinátor és integrált túlfeszültség-védelem a rendszer rugalmasságának javítása és költségeinek csökkentése érdekében.
  • A kialakítás nem igényel semleges csatlakozást, így számos hálózati csatlakozási követelménynek megfelel.
  • A T-típusú 3-szintű topológia magas átalakítási hatékonyságot és alacsony torzítást biztosít.
  • A legújabb termikus szimulációs technológiával tervezett, korszerű, a nagyobb élettartam érdekében továbbfejlesztett egyenáramú sínkondenzátorok.
  • Integrált teljesítményexport-korlátozó funkció. (1)
  • A telepítés felügyelete az ingyenes EQX-sun(2) segítségével.
  • LCD kijelző az indításhoz, a konfiguráláshoz és a termelési adatok megtekintéséhez.
  • 5 év garancia, amely 20 évre meghosszabbítható.

(1) Az opcionális ESM3T 100A EQX teljesítménymérőre van szükség. Nem teszi lehetővé a 244/2019 spanyol királyi rendeletben előirányzott, többlet nélküli önfogyasztás használatát.
(2) A szükséges felügyeleti adatoktól függően opcionális berendezések telepítésére lehet szükség:
– Csak termelési adatok: 485/WIFI EQX. kommunikációs modul.
– 24 órás adatok (termelés, hálózat és fogyasztás): 485/WIFI 24H EQX. kommunikációs modul és ESM3T 100A EQX. energiamérő.

Integrált teljesítményexport-korlátozás

Az Equinox TL sorozat inverterei intelligens kimeneti teljesítmény-szabályozást tartalmaznak. Az ESM3T 100A EQX teljesítménymérők segítségével az inverterek valós időben figyelik a hálózatot, és megfelelő konfiguráció esetén a kimenő teljesítmény folyamatos beállításával megakadályozzák a hálózatba történő energiakivezetést, így elkerülhető a rendszer leállása, és a rendszer tovább használhatja a rendelkezésre álló fotovoltaikus energiát.

Kommunikációs modulok

A 485/…EQX kommunikációs modulok továbbítják az inverter adatait a felhőbe, hogy aztán az EQX-sun App felhasználhassa azokat. Kétféle szerelési mód áll rendelkezésre: magán az inverteren (csak a termelési adatok) vagy DIN-sínre szerelve egy váltóáramú kártyán (24 órás adatok, valamint a generációs, hálózati és fogyasztási adatok).

APP okostelefonra és táblagépre Az ingyenes EQX-sun alkalmazás lehetővé teszi a fotovoltaikus berendezés aktuális állapotának nyomon követését, a múltbeli adatok megtekintését és a termelt, a fogyasztók által fogyasztott és a hálózat által fogyasztott vagy abba betáplált fotovoltaikus energia valós idejű nyomon követését. Az alkalmazás adatokat szolgáltat az elért költségmegtakarításról és a teljes CO2-csökkentésről is.

EQUINOX appra való csatlakoztatásáról videó.
EQUINOX webbre való csatlakoztatásáról videó.

Teljesítménymérő

Az ESM3T 100A EQX egy hálózatelemzőből, amely lehetővé teszi az energia kétirányú mérését, valamint három külső, osztott magú, teljesen kábeles transzformátorból áll, amelyeket minden fázisba be kell szerelni.

Részletes leírás letöltése

 

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

 

Hol talál minket
Bottka Zoltán ügyvezető
1212 Budapest, Kereszt utca 2.
(+36) 20 953 8483
salicru@salicru.hu

 

Kovács István ügyvezető
1025 Bp Vérhalom u 31B.  2/12
(+36) 20 320 6359
kereskedelem@salicru.hu

Bottka Benedek alkalmazott kilépett a cégből! Esélyes hogy visszaél kliens adatainkkal.

008080

Látogasson el anyacégünk oldalára

"